Tuesday, June 5, 2012

Quick Post | Writing My Thesis

Hi all!

Here's a quick post for you all! I'm wearing a very basic outfit, because I'm too busy writing my thesis. I just don't have time to think about a more inspired kind of outfit. I have to hand in the first version of my bachelor's thesis tomorrow. I think I will finish it this evening, or else I'll have to work very hard tomorrow morning. After tomorrow I will have plenty of time to write more decent blog posts.

By the way, remember me mentioning the exam of the last course of my bachelors which I made last week? And remember me saying I needed a miracle to pass it? Well, that miracle has happened! Yesterday I found out that I passed it! I was very close to not passing, but that's not important. Now, I only need to finish this thesis and I will be bachelor of science!

Well, here is my thesis writing outfit.

 I'm wearing

Top - H&M
Cardigan - Primark
Jeans - Mango
Boots - Local Shop
Key necklace by Gwen Stefani bought at the Sweet Escape tour
Earrings - Bijou Brigitte

Hope you liked this quick post!

Cheers!

Sonja

Follow me
Google Friend Connect | Bloglovin  

5 comments

 1. Leuke boots! En wat voor BSc opleiding doe je? Heb het nu zelf ook achter mijn naam staan ;).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hee! Ik kan niet op jou profiel komen, dus ik weet niet of je wel door gaat hebben dat ik hierop geantwoord heb. Maar anyway, ik doe de bachelor Econometrie (kort gezegd de economie wiskundig modelleren) en daarbij heb ik alle verplichte vakken voor Actuariaat (verzekerings- en pensioen wiskunde) gedaan. Dus ik ga volgend jaar de master Actuariaat doen! Waar ben jij nu BSc in dan? :) XX

   Delete
  2. Dat is een redelijk nieuwe opleiding denk ik, Econometrie? Tof hoor! Ik heb nu zelf een BSc in Aerospace Engineering. Je bent in ieder geval een echte number-cruncher? ;) Met smaak in ieder geval!

   Delete
  3. Bestaat al vrij lang eigenlijk. Twee vaders van vriendinnen van mij hebben het ook gedaan en die zijn wel al 50 geweest allebei. Het is gewoon niet zo'n bekende studie. Maar jij hebt ook een vette opleiding gedaan, zeg! Ik ben wel goed met getalletjes ja, haha! En dank je voor het compliment! :)

   Delete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10