Sunday, July 8, 2012

Favorite Bloggers Outfits | Week 26 & 27

Hi all!

Because last week I wasn't really busy checking blogs, because of my bachelors thesis, I decided to choose my 5 favorite bloggers outfits of both weeks together. Be ready for some blogger inspiration! To go to their blogs, click on the blog names.

Rosa of WhatsTrend


Rachella of The Only Fashion Princess


Sam of Daily Fashion Boost


Kim of All About The Style


Collage Vintage on WhatsTrend


Line-up of this weeks bloggers

Rosa of WhatsTrend
Rachella of The Only Fashion Princess
Sam of Daily Fashion Boost
Kim of All About The Style
Collage Vintage on WhatsTrend 

What do you think of their outfits and blogs?

Cheers!

Sonja

Follow me
Google Friend Connect | Bloglovin | Lookbook

6 comments

 1. I could seriously be on your blog for hours,honey!Keep it up!;)
  xx
  B.
  http://www.beeswonderland.com/

  ReplyDelete
 2. Awesome post love photos, you have a great blog!!

  ReplyDelete
 3. Hi meid

  Dit zijn goede modeblogs..Roos is 1 van mijn favo's
  Check mijn nieuwste blogpost: Hotspot, Strandpaviljoen en laat een reactie achter...

  P.S ben jij bekend met het probleem wat ik heb met mijn gadget van friend connect( check mijn blog). jou blog eindigd ook op nl. en je volgers zijn te ziet,, bij vele met een nl. zijn de volgers niet zichtbaar omdat het door de overgang van .com naar .nl is (Snap je mij nog)

  Groetjes

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi!

   Ik ken dat probleem wel ja. Ik heb het al bij verschillende Nederlandse blogs gezien. Ik heb dat probleem zelf alleen niet. Geen idee hoe het komt dat sommigen dat probleem wel hebben en ik niet. Wel vervelend!

   XX

   Delete
 4. Leuk lijstje met bloggers!

  XOXO,


  xcomemoda.blogspot.nl

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10