Monday, December 3, 2012

Spam Time!

Hi hi!

Usually I do an Instagram post on monday with all the Instagrammies I made during the week. Last week I only made one Instagram photo, so I'm keeping that one for next week. When I saw one of those Spam Your Blog posts on another blog it occured to me that I had never done one of those posts before. And since I'm actually pretty interested in seeing what my followers blog about, today you can shamelessly spam your blog in the comments on this post! Off you go!

Oh, and when I have 100 GFC followers I will have a special celebration give away!

Sorry about the random photo of my cat. I always want every post to have at least one image in it, so I just took this cute photo of Pieter which I took in summer and inserted some letters. Haha!

Well, spam your ass off already!

Cheers,

Sonja

Follow me

Google Friend Connect | Bloglovin | Lookbook

9 comments

 1. Mijn blog gaat over de standaard dingetjes, ik post dagelijks dingen over mijn outfits, laatste aankopen, wishlists, recepten, instagramfoto's en andere dingen die ik leuk vind.
  Op dit moment heb ik een winactie gaande en ik heb laatst ook zo'n 'Spam your blog' gedaan, ik vind het leuk om steeds weer nieuwe blogs te ontdekken!

  http://highheelsdarkchocolate.blogspot.nl

  ReplyDelete
 2. Ah wat leuk! Mijn blog gaat gewoon over mijn dageijks leven, outfits, muziek. Van alles eigenlijk haha! Liefs

  leonieada.blogspot.nl

  ReplyDelete
 3. hihih, ik mag pieter wel!
  lieve lezer van dit korte bericht,
  zoals ik al zei, houd ik het kort.
  wil je meer?
  volg dan mijn blog:)
  liefs, laila.
  www.attheboutique.blogspto.com

  ReplyDelete
 4. Leuk! Mijn blog, http://zolea.be gaat over natuurlijke verzorging. Hij staat vol met reviews, informatie over ingrediënten en leuke DIYs! Neem zeker eens een kijkje :) http://zolea.be

  ReplyDelete
 5. Leuk idee! Ik heb een blog die vooral over fashion en beauty gaat! Ik blog nog maar net, dus tips en volgers zijn altijd welkom! Liefs, www.oh-saycanyousee.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Wat leuk! Mijn blog gaat over Fashion, beauty, lifestyle en diy! van alles dus! Ik heb ook mijn blog nog niet zo lang dus zijn volgers en bezoekers altijd welkom en laat gerust een berichtje achter, dat vind ik altijd erg leuk! heel veel liefs Gea / www.glamview.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Erg leuk! Onze blog : www.crea4ever.blogspot.nl
  Het gaat over allerlei dingen die te maken hebben met Crea!
  Onze blog bestaat een week en we kunnen bezoekers altijd gebruiken!

  xxx Niquelle

  ReplyDelete
 8. Leuk dat je een spam je blog artikel hebt gemaakt :)

  Mijn blog gaat over beauty, lifestyle maar voornamelijk fashion. Ik ben nu ongeveer 2,5 maandje bezig, en het is gewoon zo verslavind om te doen haha! Het lijkt me leuk als jullie een kijkje zouden nemen, laat ook gerust een berichtje achter. Als je me wilt volgen, kan dat via GFC, Bloglovin, weheartit en polyvore. Maar dat staat verder uitgelegd op mijn blog;)

  Liefs,
  Lisa

  www.the-perfect-things.blogspot.nl

  ReplyDelete
 9. Mijn blog ken je Sonja. Ik ga weer updates posten, leuk hè! Gaaf dat je bijna 100 volgers hebt! :)

  Kusjes,
  Zusje

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10