Sunday, December 16, 2012

Zalando Give Away | We Have A Winner

Hi lieve volgers!

Tot en met gisteren hadden jullie de kans om mee te doen aan mijn 100 GFC volgers celebration give away waarbij je een voucher van €25 voor Zalando kon winnen. Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor het meedoen!

De winnaar heb ik gekozen door middel van een random commando in Excel. Hieronder kun je een klein stukje zien van hoe dat eruit zag.Dit betekent dat Mayke de winnaar is! Gefeliciteerd! Ik zal je een e-mail sturen en zodra je hierop antwoord ontvang je van mij de voucher en kun je je bestelling gaan plaatsen bij Zalando! Mocht ik over een week nog niks van je gehoord hebben, zal degene na jou de voucher krijgen.

En voor de rest van jullie: héél erg bedankt voor het meedoen, het volgen en het reageren op mijn blog posts. Ik geniet er echt van om jullie fijne reacties op mijn posts te lezen, dus dankjewel daarvoor! Misschien hebben jullie de volgende keer wel meer geluk. Ik hoop dat jullie dan weer allemaal meedoen!

Liefs,

Sonja

Follow me

Google Friend Connect | Bloglovin | Lookbook

4 comments

 1. Haha, nou ik ben toch nog 6e :P
  Gefeliciteerd Mayke!

  Love,

  Rowan

  www.redreidinghood.com

  ReplyDelete
 2. gefeliciteerd Mayke :D!


  X Jenny
  Rocknrollerr.com

  ReplyDelete
 3. Bleh ik ben net te laat om mee te doen. Ik had die voucher best willen hebben... Ik heb werkelijk nog NOOIT iets gewonnen. Oh wacht een stickervelletje op de basisschool maar dat telt niet.
  Maar wel gefeliciteerd Mayke!

  ReplyDelete
 4. Wow! Een 2e plaats, dat had ik niet gedacht (:

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10