Sunday, January 6, 2013

New In | I Love Vintage Sale + Action

Hi hi there!

Unluckily, I wasn't able to make any blog posts the last few days, because our internet was dead. It's still not entirely fixed. We now have to choose per moment if we want to watch tv or use the internet, because both is not possible. Really strange story, but oh well... here's a new post at last!

As I mentioned a few weeks ago, I went to the I Love Vintage sale in Amsterdam. I bought a very nice pleated skirt and a polka dotted blouse there for the total amount of €5. Oh yeah! I also went shopping at Action. Here I bought two pairs of tights, 3 nail stamp packages and an eyelash curler for the total amount of €7,04! Again: oh yeah! You can see my buys below!

P.S. You can expect a tutorial of the nail stamps on my blog soon!
You can see detailed pictures of the dress and the blouse below!


Hope you liked reading this post!

Love,

Sonja

Follow me

Google Friend Connect | Bloglovin | Lookbook

15 comments

 1. Ah ik had ook naar die sale willen gaan,
  helaas was het niet bij mij om de hoek en had ik al een planning,
  leuke aankoopjes!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wat balen zeg! Het was erg leuk! Volgend jaar die dag maar vrij houden dan, haha! XX

   Delete
 2. Volgende keer organiseren ze die sale op een moment dat ik niet moet leren voor tentamens en dan ga ik mee!

  ReplyDelete
 3. Leuke aankopen! De blouse is echt mooi :)

  x http://beautysparklesss.blogspot.nl

  ReplyDelete
 4. Leuke spullies van de ILV market! Jammer dat ik je niet heb gezien :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, ik had jou ook wel even willen zien! Was wel leuk geweest :) XX

   Delete
 5. Aaaah die stempels kun je die bij de action kopen?
  Gauw even naar de action deze week^^!

  ReplyDelete
 6. Ahh, wat leuk weer. Waarom koop je altijd van die leuke dingen haha!

  ReplyDelete
 7. Wat leuk dat ze bij de action nu ook stamply plates hebben! Daar ga ik binnenkort zeker naar kijken :) Leuke aankoopjes! xx

  ReplyDelete
 8. Great shopping!Impressive blog!
  Check mine and let me know if you would like to follow each other:-)
  Kisses
  Aga

  Check my new post
  www.agasuitcase.com

  ReplyDelete
 9. Ik had die stempeldingen gekocht, maar ze werken niet. Als ik de nagellak op het patroontje doe, en vervolgens eraf schraap dan schraap ik alle nagellak weg. De patroontjes zijn niet diep genoeg denk ik. Zonde..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, wat super zonde zeg! Ik kon me herinneren dat ik op een andere blog wel een positieve review had gelezen. Ik ben benieuwd!

   Delete
 10. Wat een prachtige blouse!! Heel gaaf!

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10