Monday, May 13, 2013

Outfit of the Month | April

Hi everyone!

My Outfit of the Month post for April is a little belated, due to extreme business. But here it is! I didn't post a lot of outfits in April, also due to that same business. I'm still very busy, but I hope to do more outfit posts again soon! For now, please enjoy my outfits of April and choose your favorite if you like!Which outfit do you like best?Love,

Sonja

P.S. Nederlandse en Vlaamse volgers kunnen nog steeds meedoen met de winactie om een rosé sieraden setje te winnen met infinity ketting en handcuff armbandje! Klik hier voor de winactie.

16 comments

 1. Ik heb outfit 1 gestemd omdat ik de broek en schoenen erg leuk vind!

  x

  ReplyDelete
 2. Ik vind het alle vier mooie outfits, maar de laatste is mijn favoriet! :D

  ReplyDelete
 3. Ik vind de eerste outfit echt heel leuk!

  X Laura

  http://bagsandsushi.com

  ReplyDelete
 4. Ik heb outfit 2 gestemd, ik ben echt ontzettend verliefd op je blauwe jurk, ik vind hem echt prachtig!

  ReplyDelete
 5. Allemaal mooie outfits, maar de 2e is wel mijn favoriet. Ik ben gewoon een enorme fan van dat soort midi jurken en ze staan je nog eens heel classy ook.

  x Sam

  ReplyDelete
 6. I love the first outfit the most, especially the top!

  ReplyDelete
 7. Vind de laatste echt heel erg mooi!

  liefs.
  melaniejong.com

  ReplyDelete
 8. Thanks voor alle reacties en stemmen! Om een of andere onverklaarbare reden verwijderd blogger alleen om de zoveel tijd de stemmen weer. Dus ik ga de 'winnaar' maar bepalen aan de hand van jullie reacties, haha! :)

  XX

  ReplyDelete
 9. Waauw ik vind ze allemaal mooi! maar 4 de leukste! xx

  ReplyDelete
 10. Ahhh you are soo pretty! <3

  Kiss from Slovakia :)

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10