Saturday, July 13, 2013

Designer Cravings | Jimmy Choo, I Love You!

Hi there darlings!

EN: Today I'm introducing you to a new post category on my blog: Designer Cravings! This is a category in which I will post my cravings from certain designers. I think every fashion lover has a list of designers of which they, one day, hope to own at least one item. I do too, and I will show you them through these posts.

First up is Jimmy Choo! Who doesn't want to own a fabulous pair of Jimmy Choos? Well, I do! I recently came across this first amazing pair of Jimmy Choos on Pinterest and started browsing the Jimmy Choo website. Never do that unless you're very rich or you want to punish yourself. In my head I have now spend my salary for the upcoming 3 years on Jimmy Choos. Oh well... Get ready for pure elegance!

NL: Vandaag introduceer ik een nieuwe post categorie op mijn blog: Designer Cravings! In deze categorie zal ik jullie mijn cravings van bepaalde designers laten zien. Ieder mode meisje heeft wel een lijst van designer van wie ze ooit op een dag een item hoopt te bezitten. Zo ook ik dus, en ik zal ze jullie laten zien door middel van deze posts.

Als eerste aan de beurt is Jimmy Choo! Wie wil er nou niet een prachtig paar Jimmy Choos bezitten? Ik wel in ieder geval! Pas geleden kwam ik op Pinterest het onderstaande prachtige paar Jimmy Choos tegen en begon ik de website van Jimmy Choo door te spitten. Doe dit nóóit, behalve als je heel rijk bent of jezelf graag pest. In mijn hoofd heb ik nu al mijn salaris voor de komende 3 jaar aan Jimmy Choos uitgegeven. Ach ja... Zet je schrap voor pure elegantie!

Jimmy Choo Red Sonja Personal Style Blog Fashion Blog Dutch

Maylen


Jimmy Choo Red Sonja Personal Style Blog Fashion Blog Dutch
 Anouk ombre | Limit


Jimmy Choo Red Sonja Personal Style Blog Fashion Blog Dutch
Kalan in all it's beautiful colours.


Jimmy Choo Red Sonja Personal Style Blog Fashion Blog Dutch
 Marion | Frosting


Jimmy Choo Red Sonja Personal Style Blog Fashion Blog Dutch

Siskin | Fitch


I hope you liked scrolling through this post as much as I do, haha! Any Jimmy Choo favorites?

Love,

Sonja

13 comments

 1. wauw, ze zijn echt heel mooi!

  ReplyDelete
 2. Wauw echt mooie hakken!
  Xoxo, leoniae

  ReplyDelete
 3. Wauw! Wat een mooie schoenen zeg!
  Bedankt voor je super leuke reactie op m'n blog!
  Je tips voor Parijs hebben me echt geholpen!

  XO Zoë

  ReplyDelete
 4. Wauw, ze zijn echt heel mooi! Vooral die op de eerste afbeelding.

  Liefs,
  Kiki | Chicks About Fashion

  ReplyDelete
 5. Ik wil heel graag de Jimmy Choo loafers, haha :D ! Maar die heels op de eerste foto zijn ook prachtig <3

  ReplyDelete
 6. De eerste (ombre-ish) pumps zijn m'n favo!! Thanks voor de compliment op mn blog. Om antwoord te geven op je vraag is quite simple. Ik heb PR bureaus hier in Nederland benaderd, allemaal via email en mezelf voorgesteld wat ik doe en waarover ik schrijf en met de vraag of ik wat voor ze kan betekenen. Er zijn er echt een heleboel maar het is aan jou om de ''geschikte'' te vinden want je moet ook kijken voor welke merken of bedrijven ze werken en of dat je t wel leuk vindt. Heel belangrijk! Zo ben ik dan weer terecht gekomen op AFW! Gewoon durven en doen en je zal er echt geen spijt van krijgen :)!! xxx

  ReplyDelete
 7. Love the shoes... such a fan!

  natalie
  http://lucyandtherunaways.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. ik moet zeggen Jimmy choo is ook een van mijn lievelings ontwerpers voor shchoenen.
  Hugs

  Virgit

  www.preppyfashionist.com

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10