Tuesday, July 30, 2013

New In | Bannou One of a Kind Skirt & SIX Earrings

Hi everyone!

EN: Last week, I went shopping with my boyfriend. We bought train tickets for our holiday in September, but I also bought a skirt and earrings. The Twiggy style skirt is by Bannou, the new label of I Love Vintage. All of these skirts are made from vintage fabrics, which makes them unique! I really love this colourfull retro print and fabric. Not often you will find a unique skirt like this! The earrings are from SIX. As soon as I saw them, I knew they were going home with me. I really like the colour and I didn't own any jewelry in this colour yet, so I'm really happy I do now!

NL: Vorige week ging ik winkelen met mijn vriend. We gingen naar de treinreiswinkel om interrail kaarten te kopen voor onze vakantie in september, maar ik heb ook nog een rokje en oorbellen gekocht. Het Twiggy stijl rokje is van Bannou, het nieuwe label van I Love Vintage. Al deze rokjes zijn gemaakt van vintage stoffen en dus helemaal uniek! Ik vind de kleurrijke retro print en stof zo mooi. Een uniek rokje als deze kom je niet vaak tegen! De oorbellen zijn van SIX. Vanaf het moment dat ik ze zag hangen, wist ik dat ze met me mee naar huis gingen. Ik vind de kleur heel erg mooi en ik had nog geen sieraden in deze kleur, dus ik ben heel blij dat ik deze nu heb!

Hopefully soon to be seen in an outfit!

Love,

Sonja

Follow me on Bloglovin'


8 comments

 1. Wauw, alletwee heel leuke items!
  Het rokje heeft echt zo'n toffe print :)

  Liefs, Liese

  ReplyDelete
 2. Wat een superleuk rokje! Echt heel mooi!

  ReplyDelete
 3. Toffe items!
  Liefs!
  http://anneauty.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 4. Ik vind de Bannou rokjes ook geweldig, ik ben heel benieuwd naar hoe hij staat. Je hebt echt een geweldig exemplaar gescoord. :) x

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10