Thursday, July 11, 2013

Outfit | Off To The Pool

Hi dears!

EN: So, as I mentioned in my last New In post I went to the pool last monday. An American friend of my boyfriend was staying over at our place for two weeks and as the weather was really great, we decided to go to the outdoor pool in Amsterdam West. My boyfriend took outfit pictures both before and after swimming. Can you tell the difference by looking at my hair? Haha! I really love how my hair floats in the wind in the first picture. Looks so easy breezy summery! Can't wait for more weather like this! BTW, the photos in front of water were taken across the road of our new apartment! Beautifull view we got right?!

NL: Zoals ik in mijn vorige New In post al zei, ben ik afgelopen maandag naar het zwembad geweest. Een Amerikaanse vriend van mijn vriend logeerde de afgelopen twee weken bij ons en aangezien het echt prachtig weer was maandag besloten we het buiten zwembad in Amsterdam West met een bezoekje te vereren. Mijn vriend heeft zowel voor als na het zwemmen outfit foto's gemaakt. Kan je het verschil zien aan mijn haar? Haha! Ik ben echt heel blij met hoe de eerste foto is uitgepakt. Mijn haar waait precies mooi mee op een briesje. Heerlijk zomers gevoel geeft dat! Ik kan niet wachten op meer van dit soort mooie dagen! De foto's bij het water zijn trouwens allemaal gemaakt aan de overkant van ons nieuwe appartement. Mooi uitzicht toch?!

P.S. De random generator in Excel heeft besloten dat Dionne de winnares is van de festival laarsjes naar keuze van Fashion Bootz! Gefeliciteerd, je hebt inmiddels een mail ontvangen!

Fashion blogger mode outfit swimming pool zwembad hat hoed amsterdam

Fashion blogger mode outfit swimming pool zwembad hat hoed amsterdam

Fashion blogger mode outfit swimming pool zwembad hat hoed amsterdam

Fashion blogger mode outfit swimming pool zwembad hat hoed amsterdam

Fashion blogger mode outfit swimming pool zwembad hat hoed amsterdam

I'm wearing

Hawaii beach dress - Thrifted (IJ-Hallen)
Floppy hat - SIX
Strappy sandals - ZARA

Love,

Sonja


16 comments

 1. Leuke outfit!

  Jeeeej! Ik ben heel blij met de prijs! :D

  ReplyDelete
 2. Wauwie, je jurk staat je echt heel mooi!

  Liefs, Mariette

  ReplyDelete
 3. Superleuk, zoals gewoonlijk! Het jurkje staat je erg mooi; een beetje retro!
  Ik wil ook al zo lang een mooie, grote, floppy hoed maar ze zijn allemaal te klein door m'n haar grrrrrr


  X

  ReplyDelete
 4. Prachtige jurk! Staat je erg goed. <3

  ReplyDelete
 5. Waaauw, dat jurkje staat je echt fantastisch!
  Je hebt het waarschijnlijk al vaker gehoord, maar wat een prachtig figuur heb jij!

  Liefs, Liese

  ReplyDelete
 6. Wauw zo mooi! Je jurkje is echt prachtig!
  Liefs

  ReplyDelete
 7. Dat jurkje staat je echt geweldig!
  En die hoed is echt super leuk!

  Liefs, Jet

  ReplyDelete
 8. Wauw, mooie outfit!

  ReplyDelete
 9. Jurkje staat je echt heel goed!

  ReplyDelete
 10. Jij hebt echt zo'n aparte geweldige kledingstijl. Alles staat ook echt perfect bij jou. Echt mijn complimenten!

  Ik volg je blog al een tijdje, en je volgt mij ook.. Ik ben alleen met een andere blog begonnen. Mijn oude blog ga ik verwijderen. Dit is mijn nieuwe: www.kiwafashion.blogspot.com
  Ik wilde het even doorgeven voor het geval je me nog wilt blijven volgen!
  Liefs Kim

  ReplyDelete
 11. Prachtige outfit! Staat je echt goed!
  Xoxo, leoniae
  P.s: Ik ben je gaan volgen ^-^.

  ReplyDelete
 12. Love your dress
  I'm following you now on bloglovin and GFC
  Hope you can follow back!

  Lots of love,

  April Fashionreports
  www.freakdelafashion.com

  ReplyDelete
 13. Mooie outfit! Leuke foto's ook.

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10