Monday, July 15, 2013

Outfit | Vintage Dress Up + Sneak Peek of the New Apartment

Hi sweeties!

EN: When we moved into the new apartment one of the first things I did was arrange my records and the dish cabinet you can see in the photos below. Or, how I like to call it, my vintage and antique corner. Antique? Yes! The dishes are antique! I inherited them from my grandmother. I had some space left after putting the dishes in, so I decided to decorate it with some of my vintage accessories. Ever since I arranged my vintage and antique corner I felt like dressing up vintage style in front of it. So, yesterday when me and the boyfriend both had some spare time, we decided to have our own little vintage fashion shoot!

NL: Toen mijn vriend en ik twee weken terug in ons nieuwe appartement trokken, waren twee van de eerste dingen die ik deed deze servieskast inrichten en mijn platenspeler neerzetten. Zelf noem ik het graag mijn vintage en antiek hoekje. Antiek? Jazeker! Het servies is antiek! Ik heb het geërfd van mijn oma. Nadat ik het servies erin had gezet, was er nog wat ruimte over, dus besloot ik de rest op te vullen met een aantal van mijn vintage accessoires. Al sinds het moment dat ik mijn vintage en antiek hoekje ingericht heb, had ik al zin om helemaal vintage stijl foto's te maken erin. Vandaar dat we gisteren onze eigen vintage fashion shoot hebben gehouden!

Vintage fashion shoot record player blog blogger outfit gloves

Vintage fashion shoot record player blog blogger outfit gloves

Vintage fashion shoot record player blog blogger outfit gloves


Vintage fashion shoot record player blog blogger outfit gloves

Vintage fashion shoot record player blog blogger outfit gloves


I'm wearing

Top - New Yorker
Skirt - Vintage from Paris
Belt - H&M
Shoes - H&M
Gloves - Vintage via Episode
Necklace - Bijou Brigitte
Bag - Thrifted

I hope you liked it! I can't wait to do more vintage style shoots!

XX

Sonja


Follow on Bloglovin

24 comments

 1. Bonjour,
  Votre ensemble vous va à merveille.
  Avec les couleurs de la France, vous regarder, c'est un feu d'artifice.
  bises
  justine.

  ReplyDelete
 2. Ziet er mooi uit Sonja!
  Trouwens: Freek en ik komen donderag weer richting Haarlem en we vroegen ons af of we dan een keer langs zouden kunnen komen in het nieuwe huis. Geef maar antwoord op facebook. :P

  Liefs x

  ReplyDelete
 3. Wauw, je ziet er weer prachtig uit Sonja! Ik ben heel benieuwd naar de rest van je appartement..

  xo Anouk
  www.keysofanouk.nl

  ReplyDelete
 4. Ik vind je rok echt heel leuk, en ik houd van je interieur! Erg leuke combinatie :)

  ReplyDelete
 5. Leuk! En volgens mij heb je een heel mooi appartement!

  ReplyDelete
 6. Leuke outfit! Geniet maar van je appartement, voor zover ik kan zien ziet het er super uit!

  ReplyDelete
 7. Wauw, wat een leuke vintage sfeer heeft jullie nieuwe woonst :)

  ReplyDelete
 8. Wauw wat ontzettende mooie foto's en wat leuk dat je samen bent gaan wonen met je vriend! <3

  ReplyDelete
 9. Ik vind je rok echt super mooi zeg!
  De hele look is eigenlijk gewoon mooi!
  Wat een gezellig en knus hoekje, ben benieuwd naar de rest van je huisje!

  XO Zoë

  ReplyDelete
 10. Mooi antiek hoekje en leuke outfit!

  ReplyDelete
 11. Super mooie outfit,je hebt zo n leuk styl,en ook de locatie past er leuk bij!

  ReplyDelete
 12. Superleuk hoekje heb je ervan gemaakt! En coole outfit!

  xoxo
  Shalane
  www.thefashionmoodboard.com

  ReplyDelete
 13. Heeel mooie outfit en interieur !!

  ReplyDelete
 14. Wat een fijn hoekje, ik ben dol op vintage. En prachtige outfit!

  ReplyDelete
 15. Leuke foto's! (:
  Liefs!
  http://anneauty.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 16. Wat een superleuke foto's zeg!

  Past helemaal bij je stijl!  www.style-chameleon.com

  ReplyDelete
 17. Wat een super outfit echt een Sonja outfit!

  ReplyDelete
 18. Oehhh lovely you beauty! Wat een enige foto's, super outfit en geweldig appartement!

  ReplyDelete
 19. erg leuk hoekje zo!
  Aangezien je van vintage houdt vind je het misschien wel leuk om mee te doen met mijn winactie? Je kan een vintage tasje winnen!
  www.facebook.com/Bag2thefuture

  X Annemei

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10