Saturday, August 24, 2013

DIY Video | Make Your T-Shirt Into a Crop Top (Temporarily!)

Hi there lovelies!

EN: As a result of some of you stating you liked my cropped tops so much, here's the secret: they're actually t-shirts or other longer shirts I temporarily made into crop tops. I do own some real crop tops though. Can you tell the difference? In this post I will show you how I do this. This really simple DIY does no harm to your shirt at all. Some of my shirts got a tiny bit out of shape because of it, but this is all undone by simply washing it! Watch and learn!

NL: Als reactie op het feit dat een aantal van jullie zeiden mijn crop tops zo mooi te vinden, hier is het geheim: het zijn eigenlijk t-shirts of langere shirts waarvan ik tijdelijk een cropped top gemaakt heb. Ik heb trouwens ook een aantal echte crop tops in mijn kast hangen. Zien jullie het verschil? In deze post laat ik zien hoe je dit kan doen. Deze super simpele DIY beschadigt je shirt absoluut niet. Sommige van mijn shirts raken er een héél klein beetje van uit model, maar dit is alweer helemaal opgelost door ze simpelweg te wassen! Kijk en leer!Watch the video below!


Feel free to subscribe to my brand new YouTube channel! I will post more videos like this or fun requests from you on this channel in the future!

Love,

Sonja

Follow me on Bloglovin'

11 comments

 1. Eigenlijk heel simpel haha, leuk! Alleen als je haast hebt in de ochtend (voor school oid) denk ik dat het scheef kan gaan zitten door de tijdsnood. Dat zou jammer zijn, maar bij jou ziet het er super uit!

  ReplyDelete
 2. You look really nice :)

  Do you want to follow each other, let me know?!

  http://danadimitras.blogspot.it/

  ReplyDelete
 3. @Ynskelzinga Als je het de eerste paar keer doet als je wel genoeg tijd hebt, kan je het ook super snel doen voor je naar school moet hoor. Ik doe dit nu makkelijk in een minuutje :)

  ReplyDelete
 4. hhaha, dat deed ik vroeger ook weleens als ik vond dat mijn shirtjes te lang waren. Leuk idee

  ReplyDelete
 5. Leuke tutorial. Staat je echt heel goed! Mooi meisje ben je. :)

  ReplyDelete
 6. heel leuk en creatief Son! x

  ReplyDelete
 7. Ik deed dit vorger ook soms en dan was iedereen altijd onder de indruk dat het eigenlijk zo simpel is haha :D

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10