Tuesday, August 13, 2013

GEZOCHT | Visagist & haar stylist voor layout shoot

Hi allemaal!

Ik ben al een tijdje bezig met het ontwerpen van een nieuwe layout. Hij wordt al heel mooi en de bedoeling is dat hij eind augustus / begin september online komt. Aankomende dinsdag mag ik voor mijn layout professionele foto's gaan maken met een oom van mijn vriend. Hij is al heel lang fotograaf en hij heeft zijn eigen fotostudio in Maassluis. Hier heb ik echt heel veel zin in! Mijn layout zal door professionele foto's zoveel mooier worden!

Onder het mom "Als je iets doet, doe het dan ook gelijk goed.", zou ik het echt geweldig vinden als ik hierbij ook mijn haar en make-up mooi kan laten doen door iemand die hier goed in is en dit graag zou doen. Vandaar deze oproep!


Overzicht
Locatie: Maassluis (in de buurt van Rotterdam)
Datum: 20 augustus
Wat? Een vintage stijl shoot voor mijn nieuwe layout. Een preview van mijn nieuwe layout en wat ik precies wil zal ik je sturen zodra je mij een mail hebt gestuurd dat je interesse hebt.

Wie zoek ik?
- Een visagist & haar stylist die zijn/haar portfolio wil opbouwen, nog in opleiding is en ervaring op wil doen of die dit gewoon leuk lijkt om te doen.
- Beautybloggers kunnen zich ook aanmelden, maar dan zie ik graag de make-up en haarstijlen die je bij iemand anders hebt gemaakt en niet bij jezelf.

Wat krijg je ervoor terug?
- Professionele foto's voor je portfolio / website / blog / Facebook pagina
- Een link naar je portfolio / website / blog / Facebook pagina in mijn 'New Layout' post
- Een link naar je portfolio / website / blog / Facebook pagina op mijn Contact pagina
- Eventuele betaling in overleg, maar bij voorkeur alleen bovenstaande.

Heb je interesse? Stuur me dan via het contactformulier de volgende informatie en ik mail je z.s.m. terug!
- Van hoe laat tot hoe laat kan je op 20 augustus in de fotostudio in Maassluis zijn?
- Een link naar je portfolio o.i.d.

Ik hoop dat ik via deze weg iemand vind! Mocht iemand van jullie nog een goed idee hebben waar ik een haar- en make-up stylist kan vinden voor niet te veel geld (ik ben ook maar een arme student), dan hoor ik het graag!

XX

Sonja


6 comments

 1. Ah, balen, ik ben dan op vakantie. Anders had ik het heel erg graag voor je gedaan!
  Liefs!
  http://anneauty.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 2. Ik hoop dat je iemand vind!

  http://lifeofroshelle.blogspot.nl

  ReplyDelete
 3. Ik ben heel benieuwd naar de foto's!

  ReplyDelete
 4. Ik ben benieuwd naar de verandering!

  ReplyDelete
 5. Hoi iedereen,


  Wie o wie kijkt er naar YouTube filmpjes van beautybloggers? en wil mij helpen afstuderen :)

  Zouden diegene mee willen doen aan een onderzoek naar het word-of-mouth effect van beautybloggers op YouTube? (en natuurlijk doorsturen naar vrienden en kennissen) Het duurt max. 15 min. Onder de respondenten zullen er 2 goodiebags ter waarde van 50 euro worden verloot. De link naar de enquete is als volgt:

  www.thesistools.com/beautygurus

  Many Thanks!!

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10