Thursday, August 15, 2013

Inspiring Blogger Outfits #1

Hi there dears!

EN: If you're a long time follower of my blog, you know I used to have a weekly post about my favorite blogger outfits of that week. I really like sharing my favorite fashion bloggers with you through this inspiration type post, but once a week is a bit too much. So from now on I will post my inspiring blogger outfits once every month or more often when I feel like it. Click on the blog names to go the blogs!

NL: Als je mijn blog al een lange tijd volgt, dan weet je dat ik een hele tijd lang elke week een post had over mijn favoriete blogger outfits van de afgelopen week. Ik vind het heel leuk om mijn favoriete modebloggers met jullie te delen door deze inspiratie posts, maar één keer per week is een beetje te vaak. Vandaar dat ik vanaf nu één keer per maand (of vaker als ik daar zin in heb) mijn inspirerende blogger outfits aan jullie zal laten zien. Klik op de blognaam om naar een blog te gaan!

Camille from Camille Tries To Blog


Esmée from Fashion Fever


Virgit from Preppy Fashionist


Annemiek from Mode D'amour


Rowan from Rebels Maar Romantisch


Bonnie from Flashes of Style


Toshiko Shek from It's Not Her, It's Me


I hope you liked seeing my fashion blogger inspiration!

Love,

Sonja

Follow me on Bloglovin'

10 comments

 1. Wat een leuke outfits hebben de meeste aan (:
  Enige die ik ook volg is Rowan, zij heeft een super mooie stijl!

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses is having a GIVE-AWAY now :)

  ReplyDelete
 2. Ooh dat rokje van Annemiek! En dat jurkje van Bonnie; supermooi. :) En wat een eer te zien dat ik ertussen sta! Ik vind jouw stijl juist inspirerend haha. :) Liefs

  ReplyDelete
 3. Rowan, Bonnie en Esmée volg ik ook! Leuke outfits heb je uitgekozen ;)

  ReplyDelete
 4. Mooie outfits!! Annemiek en Rowan volg ik zelf ook vaak. de eerste outfit van Camille ziet er ook super uit!

  ♥ Saskia

  ReplyDelete
 5. De eerste twee foto's vind ik het mooist! Leuke post babe, altijd leuk om zo een verschil in styles in 1 post te zien! X

  ReplyDelete
 6. Wat een leuke bloggers, ik vind vooral Esmée er leuk uitzien!

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10