Wednesday, August 7, 2013

Instagrammies of July

Hi there dears!

EN: Today I'm showing you my Instagram shots of July. In July the usually very cold and rainy Dutch weather magically turned into tropical weather for at least three weeks, so I did a lot of fun stuff out door in July. I went to the beach, I went picnicking multiple times and I had dinner on the terrace of a restaurant. I loved it! Some days it would even be TOO hot. So yeah, Netherlands gone tropical! I think we should start doing siesta's as well now. Who's in?!

NL: Vandaag laat ik jullie mijn Instagram shots van juli zien. Zoals jullie weten veranderde het normaal gesproken koude en natte Nederlandse weer op magische wijze in ultiem tropisch weer voor minstens drie weken lang, dus heb ik veel leuke dingen buiten gedaan in juli. Ik ben naar het strand geweest, ik heb meerdere keren gepicknickt en ik ben uit eten geweest op een terrasje. Heerlijk! Op sommige dagen was het zelfs wel TE heet naar mijn mening. Nederland op de tropen tour! Ik vind dat we nu ook siesta's moeten gaan houden. Wie doet mee?!


EN

1] On the beach with the boyfriend and his American friend who was staying over at our house.
2] My view laying on my back during a picnic in the park.
3] Another picnic in the park. Shot of the food this time!
4] Delicious dessert when eating out on a terrace with the boyfriend.
5] I baked my guy a heart shaped pancake.
6] The result!
7] Me and the boyfriend bought ourselves a bunch of train tickets for our Europe city trip in September.
8] I went to this play with my favorite Dutch acctress. She was amazing once again! I also loved the constumes. 50s style!

NL

1] Op het strand met mijn vriend en zijn Amerikaanse vriend die bij ons logeerde.
2] Mijn uitzicht terwijl ik op mijn rug lag tijdens een picknick in het Vondelpark.
3] Nog een picknick met dit keer een foto van het eten!
4] Heerlijk toetje op een terrasje met mijn vriend.
5] Ik bakte een hartjes pannekoek voor mijn vriend.
6] Het resultaat!
7] Mijn vriend en ik kochten Interrail kaarten voor onze Europa city trip in september.
8] Ik ging naar dit toneelstuk in het DeLaMar met Tjitske Reidinga, mijn favoriete Nederlandse actrice. Ze was weer geweldig! De kostuums vond ik ook prachtig. Jaren '50 stijl!

Love,

Sonja

Follow me on Bloglovin'

15 comments

 1. Heel erg leuk!!
  Ik volg je via Bloglovin. Neem een kijkje op de mijne als je wilt!

  Myblogxoxo.wordpress.com

  xx

  ReplyDelete
 2. Dat toetje ziet er echt lekker uit

  ReplyDelete
 3. leuk! cute ook die pannekoek haha :)

  ReplyDelete
 4. Toffe foto's!
  Liefs!
  http://anneauty.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 5. Lovely photos!(: love your blog!! Do you mind if we follow each other ? Do let me know on my blog (: xx

  http://birdiethgirl.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. I love Instagram too! I'm always on it! I love the food in your photos! Yummy! I really like your blog! I'm glad that I found it! It would be nice if you could stop by my blog sometime too (I'm from England) as I post my outfits, personal style, likes and much more :) :)

  Raindrops of Sapphire

  ReplyDelete
 7. Leuke foto's! En je hartjes pannenkoek : hoe maak je dat? :D

  ReplyDelete
 8. Leuke foto's! En wat gaaf dat je zo'n Europe Trip gaat doen!!
  Je hebt een leuke blog, ik volg je :D
  Liefs

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10