Friday, August 30, 2013

New In | Vintage Skirt & Straw Hat

Hi sweeties!

EN: Today I would like to show you my two most recent buys: a vintage pleated houndstooth skirt and a straw hat. This is the skirt I mentioned in the outfit post with my self made dress. I bought it at a shop called 'Phintage' in our old neighborhood. They had a lot more wonderful stuff. I especially liked their vintage hats, but they were not right for the shape of my head. But I did buy a hat at this webshop. I had never heard of it before, but I found it while Googling for straw bowler hats. Most straw hats are trilby shaped, which is a shape that doesn't look right with the shape of my head, so I had a long search for the right hat, but I found it! What do you think?

NL: Vandaag laat ik jullie mijn twee meest recente aankopen zien: een vintage pied de poule plooirokje een een stro hoed. Dit is het rokje waar ik het over had in de outfit post met mijn zelfgemaakte jurk. Ik heb het gekocht in een winkeltje genaamd 'Phintage' in de Pijp, onze vorige buurt. Ze hadden er veel meer moois. Vooral de vintage hoedjes vond ik erg mooi, maar ze waren helaas allemaal de verkeerde vorm voor mijn hoofd. Maar ik kocht wel een hoed bij deze webshop. Ik had er nog nooit eerder van gehoord, maar ik kwam het toevallig tegen toen ik aan het Googlen was voor stro bolhoedjes. De meeste strohoeden zijn trilby's en dat is toevallig net een vorm die niet bij de vorm van mijn gezicht past, dus heb ik een lange zoektocht gehouden naar het juiste hoedje, maar ik heb 'm gevonden! Wat vinden jullie van mijn aankopen?

Fashion Blogger New In Houndstooth Pleated Skirt Straw Bowler Hat


Love,

Sonja


Follow me on Bloglovin'

10 comments

 1. Leuk rokje en dat hoedje is nog véél leuker! :D

  ReplyDelete
 2. that hat is so darling! i want i want!

  lindsey louise

  hellomrrabbitblog.com

  ReplyDelete
 3. Hi! I stumbled on your blog via twitter and I am glad I did I love your style. Always thought 50s dress was cool but you make me like it even more.

  Great blog!

  Nai

  www.notfromvenus.com

  ReplyDelete
 4. Ik vind je hoedje echt super leuk!

  ReplyDelete
 5. leuk,leuk,leuk!

  Ik ga je volgen :)

  xoxo http://www.fayezlc.com

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10