Sunday, August 11, 2013

Outfit | Gold, yellow & green on our Chesterfield

Hi darlings!

EN: Yesterday, I really felt like wearing my yellow skirt to my aunt's 50th birthday party. When I had put together the outfit, I figured it would be fun to shoot it on our 'brand new' second hand Chesterfield couch. The boyfriend and I managed to get a huge bargain on this gorgeous Chesterfield couch from a second hand website. We're so happy with it! We're still not done decorating the entire apartment, so for now you will only have this sneak peek and another sneek peak I showed you earlier here. Do you like this spot for outfit photos? P.S. See my gorgeous golden pendant? I inherited it from my grandmother. I finally found a gold-ish chain to go with it. I love it!

NL: Gisteren had ik echt zin om mijn gele rok aan te doen naar de 50e verjaardag van mijn tante. Toen ik de outfit bij elkaar gezocht had, bedacht ik me dat het misschien wel leuk was om de foto's te schieten op onze 'gloednieuwe' tweedehands Chesterfield bank. Mijn vriend en ik hebben deze prachtig onderhouden bank voor een koopje weten te scoren via Marktplaats. We zijn er dan ook super blij mee! We zijn nog steeds niet klaar met het inrichten van het hele appartement, dus voor nu zullen jullie het moeten doen met deze sneak peek en de sneak peek die ik eerder al postte hier. Vinden jullie dit een leuke plek voor outfit foto's? P.S. Zie je mijn prachtige gouden kettinghanger? Ik heb hem geërfd van mijn oma. Ik heb nu eindelijk een goudachtig kettinkje gevonden dat erbij past. Ik vind 'm zo mooi!


I'm wearing

Top - H&M
Skirt - Bunny via Top Vintage
Belt - Vintage via Beyond Retro
Necklace - Grandma
Earrings - SIX
Shoes - Zara

Love,

Sonja

Follow me on Bloglovin'


21 comments

 1. Wauw, echt supermooie foto's en outfit (:
  en die zetel, die zou ik echt ook graag hebben als ik op mezelf ga wonen (:

  Liefs, Liese

  ReplyDelete
 2. Jij hebt echt een unieke stijl! Love it :)

  ReplyDelete
 3. Wat een mooie bank!
  En de outfit is ook heeel leuk. Je rok vind ik erg mooi.

  XO Zoë

  ReplyDelete
 4. Wat een super leuke outfit! Je rok en ketting zijn mooi!
  Liefs

  ReplyDelete
 5. Geweldig zoals ik al zei op GS! Ben je eindelijk maar eens gaan volgen met GFC!

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 7. Ho ik zat in het verkeerde account ingelogd! Maar mooie foto's Sonja!

  ReplyDelete
 8. The skirt looks fab! Definitely has a vintage feel to it. You look fab! Yellow definitely suits you :)

  Halima

  xo

  ReplyDelete
 9. Toffe outfit, en mooie bank!
  Liefs!
  http://anneauty.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 10. Leuke outfit en mooie bank ook een goede plek om je outfit of today te maken!
  En mooi kettinkje.

  Liefs, Jet

  ReplyDelete
 11. Weer een hele leuke outfit! Plus weer mooie foto's :D

  ReplyDelete
 12. Wat een mooie rok!!! :-)

  http://queenofjetlags.com

  ReplyDelete
 13. Mooie rok!

  En ik vind het zeker een leuke plek voor outfit foto's, gaaf dat jullie hem voor een koopje konden vinden.

  En die ketting is prachtig, mooi dat er dan ook een boodschap aan zit.  www.style-chameleon.com

  WIN 100 EUROS TO SPEND ON SHOES!!!

  ReplyDelete
 14. Goede plek voor je outfit, leuk!

  ReplyDelete
 15. super leuke outfit! die bank is geweldig!

  xxx

  Anouk
  www.stylememories.com

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10