Sunday, August 18, 2013

Outfit | Sweet Polka Dots

Hi sweets!

EN: Today I turned our bedroom into a huge clothing dump. I was going to pick outfits for the layout shoot. At first I arranged everything very nicely, such that everything was close at hand. Then I started creating outfits and just put everything I didn't need anymore on a random spot and there was the huge clothing dump. My boyfriend was in the living room writing his thesis and I walked in there several times saying:"Oh, I love doing this!" Of course he walked in only after I created the dump and he went:"Oh right, this is what you love doing?" meaning creating a dump, haha! Anyways, after picking all these outfits I just couldn't leave this day behind without shooting one, so I created this outfit and we went out for some arrands and photoshooting. Do you like it?

NL: Vandaag heb ik van onze slaapkamer een heuse kleren-bende gemaakt. Ik ging namelijk outfits uitkiezen voor de layout shoot. In den beginne had ik alles heel netjes georganiseerd, zodat ik overal snel bij kon, maar toen ik eenmaal begonnen was ging ik alles wat ik niet meer nodig had op willekeurige plekken neerleggen. Tada, kleren-bende dus! Mijn vriend was in de woonkamer bezig met zijn scriptie waar ik meerdere keren binnenliep met de tekst"Oh, ik vind dit zó leuk om te doen!" Natuurlijk kwam hij pas in de slaapkamer toen de kleren-bende al een feit was en zei:"Aha, dus dít is wat je zo leuk vindt om te doen?" duidelijk bedoelend 'een klerenbende maken van onze slaapkamer', haha! In ieder geval, na het uitzoeken van al deze outfits móest ik gewoon foto's maken, dus zocht ik deze outfit nog bij elkaar en gingen we naar buiten om foto's te maken en wat boodschappen te doen. Wat vinden jullie van de outfit?

I'm wearing

Top - Zara
Skirt - Primark
Heels - Hippe Schoenen
Bracelets - Oh So HIP
Bag - Vlieger & VanDam

Love,

Sonja

Follow me on Bloglovin'

20 comments

 1. Wat een schattige outfit heb je aan (:
  Het topje is zo leuk (:

  Liefs, Liese
  PS: ik hou een give-away, doe jij al mee?:)

  ReplyDelete
 2. Leuke outfit. Ik herken dat wel, zo'n klerenbende maken. Ik doe het vaak als ik net iets nieuws heb waarmee ik combinaties wil maken.
  Die lay-out shoot is zeker als ik nog op vakantie ben?

  Groetjes vanuit Rome

  ReplyDelete
 3. Wauw, zo mooi! Die top staat prachtig bij het rokje..
  Liefs

  ReplyDelete
 4. Die tas <3

  http://turn-it-insideout.blogspot.be/

  ReplyDelete
 5. Ik wil die tas, ZO graag! Haha.

  http://www.lifeofroshelle.nl/

  ReplyDelete
 6. Mooie outfit & wat een leuk rokje zeg!

  ReplyDelete
 7. Leuke outfit, wat heb je trouwens supermooi haar!

  ReplyDelete
 8. Ik vind je schoenen zo mooi! Goede combi weer, topje is supercute. :) xx

  ReplyDelete
 9. super leuke outfit! het staat jou ook allemaal zo goed!

  xxx

  Anouk
  www.stylememories.com

  ReplyDelete
 10. Ik vind het altijd erg leuk om je blog te lezen. En heb je genomineerd voor een Liebster award.
  Op mijn blog kan je daar meer over lezen en ik hoop dat je meedoet!

  Liefs Tara

  http://style-by-tara.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 11. Leuke outfit!! En sorry voor de super late reactie maar mijn vintage tas komt van 'Vindingrijk'een kringloper in Breda.

  ReplyDelete
 12. Thanks voor alle lieve reacties!

  @Nena @Roshelle @MyDubio Haha, ik ben zelf ook echt héél blij met die tas! Eventjes sparen, maar dan heb je ook wat! :D

  @Eline Dankjewel voor het compliment :)

  @Anouk Oceanne Thanks! :D

  @Tara Oh wat lief dat je me genomineerd hebt! :D

  @All About The Style Thanks voor je reactie nog! Breda is helaas een beetje ver van mijn huis vandaan, haha!

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10