Friday, August 9, 2013

Wanted | Summer Holiday Needs + Leather Skirt

Hi sweets!

EN: As I mentioned in yesterday's post, me and the boyfriend are going on holiday in September. There are still some items missing in my closet, which I feel would really come on handy on vacation. As I get sunburned very easily, one of the first things to get sunburned is my hair line. Yes, seriously. And as you don't want to spray sun screen on there (greasy hair, anyone?!) I need myself a good summer hat. I already own two summer hats, but they're both floppy hats in quite dark colours. A dark coloured summer hat is actually not that handy, as the dark colour will absorb the sun like a sponge and your head will get very warm! No, I need a light coloured non-floppy hat, which I can wear when it's a bit windy as well. I think I found myself the perfect one in the below collage!

NL: Zoals je misschien gezien hebt in mijn vorige post, gaan mijn vriend en ik in september op vakantie. Er missen nog wat items in mijn kast, waarvan ik denk dat ik ze goed kan gebruiken op vakantie. Aangezien ik erg snel verbrand, is een van de eerste delen die verbrand mijn haarscheiding. Ja, echt! En aangezien je daar géén zonnebrandcrème op wil smeren (vet haar, hallo?!) heb ik een zomerhoedje nodig. Ik heb al twee zomerhoeden, maar dat zijn allebei flaphoeden in donkere kleuren. Als de zon fel schijnt is dat best onhandig, doordat de donkere kleur de zon absorbeert en je zo een heel warm hoofd krijgt. Wat ik nodig heb is een niet-flaphoed in een lichte kleur die ik ook kan dragen als de wint een beetje waait. En volgens mij heb ik de perfecte gevonden in deze collage!

Maxi dress - Mango | Dress - Mint & Berry via Zalando | Straw bowler hat - LookingGoodToday.com | Blue sandals - Nelly.com | Green sandals - Very Cherry | Black sandals - Sacha | White skirt - New Look | Leather skirt - French Connection via Asos.com

WANTED

EN:

Colourfull maxi dress: I already own one maxi dress which I recently wore in this post, but I'm still craving for a more colourfull one. These are also very handy for me, as I only need to put sun screen on my arms, neck and face when I wear them.

Soft coloured summer dress: Somehow, I don't own a lot of summer dresses, so a new one is definitely on the list and will come on handy on vacation!

Flat sandals: I have a few pairs of flat sandals already, but I'm actually kind of over all of them. So, my fashion heart needs new pairs! I'm looking for a very nice vintage vibe kind of pair like the blue ones and a more basic black pair which will go with everything, like the ones from Sacha. I also love the pastel green ones from Very Cherry, but they're not really flat, are they? Haha! Still craving for them anyway!

Midi skirts: If you follow my blog for some time now, you probably know I lóve midi skirts. When I found this white one from New Look, I wanted to get it right away, but unfortunately it's sold out. And it wasn't even that expensive! Now keeping an eye on the New Look site 24/7, haha!

Pleated leather midi skirt: Not really a summer holiday need, but "Oh. My. God!" is the only thing I thought when I stumbled upon this smashing beauty. Wow! A black pleated (faux) leather midi skirt has been on my list since the start of last fall, but I sort of forgot about it. I neeeeed this one! If only it didn't cost €156,16. Oh, marry me sweet perfect skirt!

What's on your wishlist?

NL:

Kleurrijke maxi jurk: Op dit moment heb ik één maxi jurk, die ik pas geleden aan had in deze post, maar ik zou ook nog graag een meer kleurrijke versie hebben. Deze jurken zijn ook heel handig voor mij, aangezien ik alleen maar mijn armen, nek en gezicht hoef in te smeren als ik ze draag!

Pastel kleurige zomerjurk: Op de een of andere manier heb ik niet veel zomer jurkjes, dus een nieuwe staat zeker op mijn lijstje en zou ook heel erg van pas komen op vakantie!

Platte sandaaltjes: Ik heb al een aantal paar platte sandaaltjes, maar eigenlijk ben ik ze allemaal al een beetje zat. Mijn mode hart heeft nieuwe nodig! Ik ben op zoek naar een leuk paar met een vintage uitstraling zoals de blauwe en een zwart wat meer basic paar dat overal bij past, zoals die van Sacha. De pastel groene van Very Cherry vind ik ook geweldig, maar die zijn niet echt plat he? Haha! En toch staan ze op de lijst!

Midi rokken: Als je mijn blog al even volgt, dan weet je waarschijnlijk dat ik gek ben op midi rokken. Toen ik deze witte van New Look vond, wilde ik hem dan ook gelijk hebben, maar helaas is hij uitverkocht. En hij was niet eens zo duur! Dus nu houd ik 24/7 de site van New Look in de gaten, haha!

Leren midi plooirok: Niet echt een summer holiday need, maar "Oh. Mijn. God!" is het enige wat ik kon denken toen ik deze prachtige schoonheid zag. Wouw! Een zwarte (nep) leren midi plooirok stond al op mijn wishlist sinds het begin van de afgelopen herfst, maar ik was het alweer een beetje vergeten. Ik wil deze zó graag! Was hij maar geen €156,16...

Wat staat er op jouw wishlist?

Love,

Sonja

Follow me on Bloglovin'

15 comments

 1. Ik vind alle items in deze collage heel erg leuk! Die leren rok..omg <3 Wat vervelend dat je haarscheiding zo snel verbrand, maar het hoedje dat je hebt uitgezocht is wel erg leuk ^^

  ReplyDelete
 2. Dat jurkje met het kraagje is erg mooi!
  liefs

  ReplyDelete
 3. Wat een super leuke items! Vooral het hoedje en de blauwe sandaaltjes vind ik super tof :)
  Liefs

  ReplyDelete
 4. Leuke dingen!
  Liefs!
  http://anneauty.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 5. Heerlijk dat je nog op vakantie gaat! Ik denk dat het hoedje jou prachtig zou staan!

  http://lifeofroshelle.blogspot.nl

  ReplyDelete
 6. Ah dat leren rokje is echt geweldig! Die staat zeker ook op mijn lijstje :) Liefs

  Winterjassen in de Zomer

  ReplyDelete
 7. Zo! Die leren rok is wel echt ge-weldig! Ik zoek nog een korte versie hiervan, nowhere to be found van mooi leer :(

  xo!
  www.thefashionwritress.com

  ReplyDelete
 8. Ik vind de sandaaltjes linksonder echt heel mooi!

  Liefs,
  Kiki / Chicks About Fashion

  ReplyDelete
 9. de sandalen linksonder en witte rok zijn mijn fav's!

  ReplyDelete
 10. i literally need all these pieces in my life- you just awakened my shopping need, haha!! those dresses arre so sweet and girly and i've been yearning for a straw hat like that. lovely!

  xo marlen
  Messages on a Napkin

  ReplyDelete
 11. Ah ik heb dat dus ook gehad op vakantie: een verbrande hoofdhuid :( is zo pijnlijk (want je kunt er daarna ook niet echt aftersun op smeren haha)

  wat bij mij behalve een hoedje ook hielp is je haar in een knot dragen (en dan zorgen dat er geen scheiding meer in je haar zit)

  xxx
  Anouk

  www.stylememories.com

  ReplyDelete
 12. Leuk, vooral de leren midi rok!

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10