Saturday, September 7, 2013

Instagrammies of August

Hi lovelies!

EN: Today I give you a glimpse of what I did in August through Instagram shots. In August I went BBQing in the park, I went to the beach to see my boyfriend surf, I had a little boat trip on the Amsterdam canals and I did some shopping. You will see it all in this post! Right now I'm on a Eurotrip visiting Berlin, Prague, Budapest, Venice, Milan and Zurich. I post my outfits of the trip on my Instagram account as well as photos of the amazing sights. If you like you can follow me @RedSonjaFashion or else you can just check the photos below!

NL: Vandaag geef ik jullie een beeld van wat ik in augustus gedaan heb door middel van Instagram foto's. In augustus heb ik geBBQt in het Vondelpark, ging ik naar het strand om mijn vriend te zien surfen, vaarde ik in een bootje door de Amsterdamse grachten en heb ik ook nog wat geshopt. Op dit moment ben ik bezig met een Eurotrip langs Berlijn, Praag, Boedapest, Venetie en Zurich. Ik post mijn outfits tijdens deze trip op mijn Instagram account en ook zul je er mooie foto's vinden van de steden die ik bezoek. Als het je leuk lijkt kan je me volgen @RedSonjaFashion of bekijk gewoon de foto's hier beneden!

1] I went BBQing in the park with the boyfriend.
2] I watched the boyfriend surfing at the beach.
3] I watched the sunset at the beach!!
4] The view from our new apartment.
5] A boat trip on the Amsterdam canals.
6] My favorite shoe brand!
7] I made an actual selfie wearing my new hat asking "Do or don't?" Oh, me hipster me, haha!
8] I loooved these outfit photos wearing my self made dress. Had to share on Instagram as well! You can check the post out here.

How was your August?

Love,

Sonja


Follow me on Bloglovin'

7 comments

 1. Die foto`s van op het strand zijn zo mooi!
  Liefs

  ReplyDelete
 2. Ah! Ik krijg trek van je eerste foto!

  http://www.lifeofroshelle.nl

  ReplyDelete
 3. Zo hipster die selfie zeg !!! Maar hij is wel leuk. Augustus bestond voor mij uit veel leren voor mijn herexamens en even op adem komen op Pukkelpop.

  ReplyDelete
 4. Leuke foto's!
  Liefs!
  http://anneauty.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 5. Ik ben je meteen gaan volgen, heb sinds kort ook instagram ;)  www.style-chameleon.com

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10