Tuesday, September 3, 2013

Outfit of the Month | August

Hi ladies and gents!

EN: Right now I'm in Berlin with the boyfriend enjoying some sights, relaxing at beer gardens and doing some vintage shopping. You get discounts in certain vintage shops on tuesday here! But off to the subject of this post, my outfits of August! August has been very good to me. The weather was great, but not too warm as it was in July so I was able to wear a lot of summer outfits. In this post I show you a recap of all of them. Which is your favorite?

NL: Op dit moment ben ik in Berlijn met mijn vriend aan het genieten van bezienswaardigheden, aan het relaxen in biertuinen en door vintage shops aan het struinen. Je krijgt hier op dinsdag korting in sommige vintage winkels! Maar nu over naar het onderwerp van deze post, mijn outfits van augustus! Augustus was een hele fijne maand voor mij. Het weer was super lekker en niet te warm zoals ik het in juli wel vond, dus kon ik een heleboel zomerse outfits dragen. In deze post vind je een recap van al deze outfits. Welke is jouw favoriet?

Recap Personal Style Fashion Blog Vintage Self Made
Recap Personal Style Fashion Blog Vintage Self Made Vlieger Vandam


Which is your favorite outfit?


  

Your favorite outfit of July was.....Outfit 2 - Vintage Dress Up and outfit 5 - Picnic in the Park both with 30% of the votes!
Enjoy your September!

Love,

Sonja


Follow me on Bloglovin'5 comments

 1. Mijn grote favoriet is nummer 3! Ik vind dat echt een prachtige outfit :-) En heel veel plezier in Berlijn! :) xo

  ReplyDelete
 2. Leuke outfits!
  Ik zou je even om hulp willen vragen voor mijn blog, ik zou het echt heel erg waarderen:
  http://fashtonishing.wordpress.com/2013/09/03/help-needed/

  Liefs,
  Eveline

  ReplyDelete
 3. Ik heb je genomineerd voor je Liebster Award, neem een kijkje op mijn blog!

  X
  www.frunettte.com

  ReplyDelete
 4. Vijf vind ik sowieso het leukst!

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10