Saturday, October 19, 2013

Event | Opening Urban Outfitters Amsterdam

Hi lovelies!

EN: On thursday I went to the press opening of the Urban Outfitters store in Amsterdam. This is the first Urban Outfitters store in The Netherlands, so I was really excited that there was finally going to be one! I used to only be able to visit one when I was visiting my friend in Antwerp. It's always fun browsing through Urban Outfitters, as they have a lot of other fun stuff next to clothing. I love the lomography camera's and record players. I actually was in doubt about buying a very cute Crossley 50s blue (as I like to call it) portable record player for in the bedroom, because we already have one in the living room, but I decided to save that one for later. In this post you will find photos of the store, my favorite items and the items I got there. It was a very nice surprise that we were allowed to take one item with us for free!

NL: Donderdag ging ik naar de pers opening van de Urban Outfitters winkel in Amsterdam. Dit is de eerste Urban Outfitters winkel in Nederland, dus ik had er heel veel zin in dat er nu eindelijk een zou zijn. Hiervoor kon ik er alleen heen als ik op bezoek was bij mijn vriendin in Antwerpen. Het is altijd leuk om door een Urban Outfitters winkel te lopen, aangezien ze naast kleding ook een heleboel andere leuke dingen hebben. Ik vind de lomografie camera's en de platenspelers echt geweldig! Ik twijfelde nog of ik een superleuke 50s blauwe (zoals ik het graag noem) Crossley draagbare platenspeler zou meenemen voor in de slaapkamer, aangezien we er al een in de woonkamer hebben, maar ik heb besloten dat voor later te bewaren. In deze post laat ik foto's van de winkel zien, mijn favoriete items en de items die ik meegenomen heb. Het was een hele leuke verrassing dat we één item gratis mochten meenemen!

I loved these above-knuckle rings! I just felt like they were a tad too big for me, so I didn't take them home.
A few of the bags! I love the detail of the 'double' satchel and the black one on the left with the turtle!
Some yummies!
I took the white blouse home as my free gift! Thanks Urban Outfitters!
Vinyl records! Yay!
Isn't this just too cute?!
On top: the '50s blue' Crossley record player. I'm so in love!
I loved the print of this skater skirt!
I took the emerald green velvet crop top home as well!
Faux leather dungarees!
I loved the detail on this simple shirt at the men's department.
Some sweets! Look how cute those candy bags are!

And now... the booty!

A blouse with a bow, an emerald green crop top and ... highwaisted black jeans! I was looking for those for such a long time, but somehow all black jeans I saw were low waisted or when they were high waisted not available in my size, so yay!!
And I got this nice cotton bag for free as well!
.
NL: Mijn zusje Simone heeft ook nog een filmpje gemaakt van de opening. Als je wil kan je die hieronder kijken. Ik kom zelf ook nog een aantal keer in het filmpje voor! Dan kan je ook al een preview zien van mijn outfit die morgen online komt!De Urban Outfitters winkel is al sinds gisteren geopend voor publiek en is te vinden op de Kalverstraat 31-33 in Amsterdam! . Zijn jullie van plan om naar de Urban Outfitters te gaan?
.
En wat zijn jullie favoriete items uit deze post?
.
XX
.
Sonja
.
.
 Follow on Bloglovin

32 comments

 1. Jaaaa UO! Ik ga na school zeker is een keertje langs, love it <3.

  Liefs, Mariette

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, zeker doen! Het is echt een gave winkel geworden! :) XX

   Delete
 2. Wat ziet het er gaaf uit zeg!

  ReplyDelete
 3. Super leuk! Jammer dat ik er niet bij kon zijn.

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jammer! Was leuk geweest om elkaar in het echt te zien!

   Delete
 4. IK BEN ER VANDAAG GEWEEST EN WILDE AL DIE BOEKEN KOPEN! Zo zo zo leuk! Kleding wel aan de dure kant, maar ik heb dan ook niet zo enorm budget haha.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, ja die boeken zijn ook gaaf he! Mijn budget is ook niet zo groot hoor, maar ik kreeg nu één artikel gratis en de rest met 30% korting, dus heb ik mijn slag geslagen! :D XX

   Delete
 5. Superleuk! Het is een van mijn favo winkels, vooral de boekenafdeling is geweldig! Xx

  ReplyDelete
 6. Super leuke nieuwe layout! Past echt helemaal bij jou.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! Leuk om te horen! Hij moest ook 'mij' uit gaan stralen, dus goed om te horen dat dat gelukt is! :D X

   Delete
 7. Ik vind de witte blouse heel erg mooi & die kat flask is echt geweldig. Urban Outfitters is zo'n toffe winkel, ik hoop dat er nog 1 wat dichter in de buurt komt in NL ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, mooi he! Zo simpel en tegelijk ook speciaal! Ik hoop voor je dat er eentje dichter bij je in de buurt komt, maar het is een goed excuus voor een dagtripje naar Amsterdam! :) XX

   Delete
 8. Ik wil ook daar graag naar toe! En hele mooie afbeeldingen. :D

  ReplyDelete
 9. Mooie foto's! Ik kende de winkel nog niet, maar ben er zeker benieuwd naar! Xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het is echt een leuke winkel! Zeker eens checken! :)

   Delete
 10. Wat leuk, hopelijk kan ik binnenkort een bezoekje brengen aan deze winkel! Leuke dingen heb je gekocht :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! En ik zou inderdaad zeker een bezoekje brengen binnenkort! XX

   Delete
 11. Ik vind die winkel zo gaaf! Jammer genoeg ga ik niet binnenkort naar Amsterdam, maarja. Dat gaat vast nog wel eens een keer gebeuren!

  x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Over een tijdje is het waarschijnlijk wel rustiger :) XX

   Delete
 12. Leuk je daar weer eventjes gezien te hebben :)

  En je nieuwe layout ziet er echt super uit!  www.style-chameleon.com

  DR FISH TREATMENT GIVEAWAY!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, was leuk om je gezien te hebben! Goed om te zien op Instagram dat je nog iets hebt kunnen uitkiezen!

   Delete
 13. wauw, deze winkel ziet er heel tof uit! :D

  ReplyDelete
 14. Ik ben ook echt geobsedeerd met die 'above the knuckle' ringen! Vooral de hele hand vol ermee, jammer dat ze te groot waren!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, ik vind ze echt leuk! Vooral die smalle subtielere en dan meerdere inderdaad.

   Delete
 15. Leuk artikel en gaaf dat jullie een gratis item mochten uitkiezen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! En dat was zeker een leuke verrassing, ja! :) XX

   Delete
 16. Zeker, ik hou van Urban Outfitters!

  ReplyDelete
 17. Ik viel ook helemaal voor die tas met dubbele 'flap'. :) Liefs

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10