Saturday, October 12, 2013

Outfit | Autumn Go-To Look

Hey lovelies!

EN: Sometimes you just quickly need to go to the grocery store or you've been staying inside the entire day and you decided to go for a walk in the park. For those situations you need a simple outfit you can quickly put together at any time: your go-to look. In this post I show you my favorite autumn go-to look. The base of it is all black: black jeans, black ankle boots, a black long sleeve and my beloved Vlieger & Vandam bag. The extra touch is added by the poncho which I can quickly pull over my head. I bought it a few years ago and it's been my favorite autumn item ever since. It's just so perfect for when the temperatures are dropping, but it's still too warm for a real winter coat. On these photos it was quite the sunny autumn day, so I'm only wearing a black long sleeve under it. On colder days, I also add a simple short black jacket under it and I'm ready to go!

NL: Soms moet je gewoon even snel naar de supermarkt of ben je de hele dag binnen geweest en besluit je een wandeling in het park te gaan maken. Voor dat soort situaties heb je een simpele outfit nodig die je op ieder moment snel bij elkaar kunt zoeken: de go-to look. In deze post laat ik jullie mijn favoriete herfst go-to look zien. De basis bestaat uit een zwarte spijkerbroek, zwarte enkellaarsjes, een zwart t-shirt met lange mouwen en mijn geliefde Vlieger & Vandam tas. De outfit wordt afgemaakt door de poncho die ik snel over mijn hoofd kan trekken. Ik kocht hem een paar jaar geleden en sindsdien is het altijd mijn favoriete herfst item gebleven. Hij is gewoon zo perfect voor wanneer het kouder wordt, maar het nog steeds te warm is voor een echte winterjas. Op deze foto's was het best zonnig herfstweer, dus heb ik er alleen een zwart shirt onderaan. Op koudere dagen draag ik over het shirt ook nog een simpel kort zwart jasje en ik ben klaar om te gaan!

Fall autumn herfst go to outfit look poncho fashion blogger amsterdam

Fall autumn herfst go to outfit look poncho fashion blogger amsterdam

Fall autumn herfst go to outfit look poncho fashion blogger amsterdam

I'm wearing

Longsleeve shirt - H&M
Jeans - Mango
Heeled ankle boots - H&M
Poncho - Small shop in Haarlem
Bag - Vlieger & Vandam
Earrings - From Istanbul

EN: What's your autumn go-to look?

NL: Wat is jullie herfst go-to look?

XX

Sonja


Follow me on Bloglovin'


18 comments

 1. Leuke outfit! en je tas is echt geweldig!

  Liefs, Jet

  ReplyDelete
 2. Wat een mooie outfit! Ik vind je tas echt geweldig :) xo

  ReplyDelete
 3. Leuke outfit! (:
  Ik draag altijd simpel zwart kleedje + lederen jas + laarsjes als ik niet weet wat aan te doen ^^

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  ReplyDelete
 4. leuke poncho!
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.com)

  ReplyDelete
 5. Die tas is zo mooi, elke keer ben ik weer jaloers!

  www.lifeofroshelle.nl

  ReplyDelete
 6. Leuke outfit zeg!
  En wat heb je toch mooi haar!

  xo

  ReplyDelete
 7. leuke outfit, mooie kleur! leuke blog
  http://www.we-heart-fashion, kijk eens op onze blog

  ReplyDelete
 8. Ik snap wat je bedoeld! Ik doe altijd een trui aan en dan lekker een wollen jas eroverheen!

  http://www.lifeofroshelle.nl

  ReplyDelete
 9. Ooh wauw die poncho staat je mooi!!

  http://turn-it-insideout.blogspot.be

  ReplyDelete
 10. Wonderful look...I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

  ReplyDelete
 11. Ik kom nu voor het eerst op je blog en ik wil je een compliment geven, het ziet er echt heel leuk uit!
  Mooie outfit ook :)

  Ik ga je volgen. Liefs, Kim

  www.vintageandbeauty.com

  ReplyDelete
 12. Mooi!!! <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  ReplyDelete
 13. Leuke outfit & blog! Ik volg je, volg je me terug? :)
  x

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10