Sunday, October 20, 2013

Outfit | Monochrome Sparks

Hey dears!

EN: This outfit is from last Thursday. The day before I had received a package containing a long white cardigan and a striped top with a beaded neckline, I had ordered the day before at Sans-Online. I'm really happy with both of the items! The top is very Parisian chique and I didn't yet have a white nor an over-knee long cardigan, so I think it's a great addition to my closet. I really like the effect of wearing a very long cardigan over shorts. What do you think of it?

NL: Deze outfit is van afgelopen donderdag. Dinsdag bestelde ik online kleding bij Sans-Online en de volgende dag ontving ik al mijn pakketje met daarin een lang wit vest en een gestreepte top met kraaltjes detail. Ik ben heel erg blij met allebei de items! De top is heel Parisienne Chique en ik had nog geen witte of een over-knee vest, dus dat lijkt me een hele goede toevoeging aan mijn kledingkast! Ik vind het echt een heel leuk effect om een heel lang vest te dragen over shorts. Wat vinden jullie ervan?

Sans-Online verkoopt trouwens ook winterjassen van veel verschillende merken, dus mocht je er nog geen hebben voor dit jaar, dan zou ik zeker even kijken!

Outfit fashion blogger Urban Outfitters Sans-Online Vila Monochrome Amsterdam Opening
Outfit fashion blogger Urban Outfitters Sans-Online Vila Monochrome Amsterdam Opening
Outfit fashion blogger Urban Outfitters Sans-Online Vila Monochrome Amsterdam Opening
Outfit fashion blogger Urban Outfitters Sans-Online Vila Monochrome Amsterdam Opening

I'm wearing

Top - Vila via Sans-Online
Over-knee cardigan - Vila via Sans-Online
Shorts - Forever 21
Ankle boots - H&M
Belt - H&M
Earrings - Thrifted
Purse - Thrifted

Photos by Simone

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

18 comments

 1. Mooie outfit en heel erg gaaf bewerkt!
  xxx Saranda

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! Ik had even zin in wat creativiteit, haha! :) XX

   Delete
 2. Wat een super leuke outfit!
  Dankjewel voor je reactie op mijn blog.
  Liefs

  www.blamethefireworks.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. "Pak je kans zodra het kan." Helaas is nog niet mogelijk om je aan te melden voor de Blog Class Event in Januari. Sorry voor de onduidelijkheid. Ik adviseer je om haar te volgen via haar blog en Facebook pagina. Dan zie je het vanzelf wanneer je je kan aanmelden. Liefs

  ReplyDelete
 4. Mooie outfit, ik vind vooral je short heel leuk. x

  ReplyDelete
 5. Supermooie foto's! Ik ga deze vakantie ook nog naar urban outfitters! Ik kan niet wachten :) X Anna

  www.fashionanna.com

  ReplyDelete
 6. Wonderful pics..I love this boots! ^^
  Maybe follow each other on GFC?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets

  ReplyDelete
 7. Heeel erg leuk deze outfit! Dit zou ik zelf ook zo aandoen :)

  ReplyDelete
 8. Ik vind je tas echt heel tof! Maar je moet er met nét zo eentje tegenkomen natuurlijk :)

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10