Sunday, October 27, 2013

Personal | Gastblogger bij Dresses Only!

Hi sweeties!

NL: Ik ben gastblogger bij Dresses Only! Dresses Only is een bekende Nederlandse webshop waar alles om jurkjes draait. Je kunt hier jurken voor elke gelegenheid kopen. Ik vind het super leuk dat ik mag gastbloggen bij Dresses Only en mijn eerste post over de herfst/winter trends in combinatie met de jaren '50 stijl kwam afgelopen week al online. De post kun je hier lezen. Ik zou het super leuk vinden als jullie daar een reactie zouden achterlaten!

Binnenkort komt er een tweede post aan. Zodra deze online is zal ik daarvan ook een linkje plaatsen op mijn Facebook pagina. Daar kun je alles volgen dat ik niet op mijn blog plaats.

EN: I'm guest blogger at Dresses Only! Dresses Only is a big Dutch dresses webshop. I'm really excited about guest blogging for them. The post is in Dutch, but you could try copy pasting the text into Google translate. You can read the post here. I would love seeing your comments there!
Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

17 comments

 1. Sonja wat leuk!! Gefeliciteerd! :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Heel gaaf!! ik ga het zo meteen lezen :-)

  ♥ Saskia

  ReplyDelete
 3. Super leuk!

  xx Mounia
  www.nonchalantrebel.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Heel gaaf het is je gegund :) Vind jouw artikelen altijd erg leuk om te lezen!

  Liefs,
  Kim

  ReplyDelete
  Replies
  1. Super leuk om te horen dit! Bedankt voor je lieve reacties altijd! :) XX

   Delete
 5. Wat gaaf dat je daar mag guestbloggen! Wat een leuke blog heb je trouwens meid! Zo leuk om via onze bloggers facebook blogs beter te leren kennen, zie je vast en zeker snel is bij een event :). Ik volg je!

  X Laura

  http://bagsandsushi.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank! Ja, leuk en handig he die groep! :) Ik volg jou ook! :) XX

   Delete
 6. Sonja, we zijn superblij met jou als gastblogger, hartstikke bedankt voor je bijdrage! En we kijken uit naar de volgende :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Goed om te horen! Hij komt er binnenkort aan! Druk, druk, druk, haha! :)

   Delete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10