Thursday, October 24, 2013

Winactie | Vintage stijl Eiffeltoren kettting - uMustHave.nl

This post is in Dutch only, as it's about a Dutch give away.

Hi Nederlands sprekende lezers!

Het is een tijdje stil geweest op mijn blog wat betreft winacties, maar hier is er weer een! Dit keer in samenwerking met uMustHave.nl, een nieuwe sieraden webwinkel die zowel verstuurd naar Nederland als naar België. Ik mag aan één van mijn volgers deze leuke vintage / cameo stijl Eiffeltoren ketting weggeven! Mocht je nou andere items op de webshop zien die je leuk vindt; omdat de webshop net nieuw is, is er een openingsactie waarbij je 10% korting krijgt met de kortingscode umusthave!

Winactie winnen win vintage cameo Eiffeltoren ketting blog

.
Wat moet je doen om te winnen?

Verplicht
 • Like uMustHave op Facebook
 • Laat een reactie achter met je e-mailadres!
Optioneel
 •  Volg mijn blog op zowel Bloglovin' als GFC (+1 kans)

Simpel toch? 

Veel succes allemaal en kijk zeker nog even op uMustHave.nl wat ze verder nog voor leuks hebben!

Liefs,

SonjaFollow on Bloglovin

13 comments

 1. Wat schattig zeg!

  Helaas niet helemaal mijn stijl, maar ik weet zeker dat er genoeg zijn die hem wel leuk vinden ;)  www.style-chameleon.com

  ReplyDelete
 2. Wat een schattige ketting! Ik doe mee :)

  ReplyDelete
 3. Ik vind hem tof! Doe graag mee.

  ReplyDelete
 4. super ! ik doe mee. heb jou gevolgd op bloglovin en GFC & jou FB pagina geliket & U must have geliked op facebook . Yes ! mijn mail : mariasado@hotmail.nl

  ReplyDelete
 5. Ja ik doe mee!! Ik volgde je al op Bloglovin, ben gelijk gaan kijken op je Fb pagina; ziet er erg leuk uit. Heb je misschien tips voor die van mij? Vind die van mij nog niet zo aantrekkelijk. Wellicht heb jij ideeën? ;)

  Liefs,
  Kim

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohja en mijn mail is: info@vintageandbeauty.com

   Delete
 6. Klinkt leuk! Maar ik sla even over :)!

  ReplyDelete
 7. Ik doe mee! Ik volg je op Bloglovin, en heb je facebook pagina geliked en je musthaves pagina. Ben alleen bang dat als ik op publish klik weer mijn naam en foto niet te zien zijn. Als de vraag er staat van hoe wil je reageren onder welk account en ik voer mijn naam in dan krijg je automatisch mijn sitenaam te zien. Bij wordpress blogs zie je wel gewoon mijn naam en foto. Ben geen spammer hoor! Normaal reageer ik ook niet als ik die optie zie want dan weet ik al dat je wat anders ziet. Maar ik wil zo graag mee doen met de winactie:)

  ReplyDelete
 8. That's so pretty! Your blog is fanastic!

  http://justaddcakeuk.blogspot.co.uk/

  ReplyDelete
 9. Beautiful! I love your blog.
  xo

  http://itsthekyliebabii.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. Leuk dat je iemand hier blij mee mag maken zeg! Ik doe zelf niet mee met je win-actie, omdat ik bijna nooit een ketting draag. Hoe leuk ik de ketting ook vind! Meer kans voor de anderen om te winnen ;-)

  ReplyDelete
 11. Wat een gave winactie! Ik zie je vaak op girlscene hehe, daar ben ik trouwens ook Serena :) Het kettinkje is echt heeel erg leuk, ben echt fan van authentieke sieraden! En wat leuk dat je een facebook pagina hebt nu, das super tof!

  (Ik heb alles geliked en gevolgt etc, behalve GFC want dat heb ik niet..)

  Mijn email is: serenaxxxx20@gmail.com

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10