Friday, November 29, 2013

New In | Business Cards + ILFB Network Drink

Hi there lovelies!

EN: I had been wanting to design and print my own business cards for a long time, but somehow I kept pushing it forward. Then I received the invitation for the I Love Fashion Bloggers network drink which also had a line saying "Don't forget to bring your business cards!" and I was ready for real action! I designed one side of the business card on tuesday, the other side on wednesday morning, got them printed in the afternoon and took them with me to the network drink that very evening. Always good to set yourself some deadlines! What do you think of my business cards?

NL: Ik wilde al heel lang visitekaartjes ontwerpen en printen, maar op de een of andere manier bleef ik het maar naar voren schuiven. Toen ik de uitnodiging van de I Love Fashion Bloggers netwerk borrel ontving, waarin ook de regel "Vergeet je visitekaartjes niet!" stond, was ik klaar voor actie! Ik ontwierp één kant van het kaartje op dinsdag, de andere kant op woensdagochtend, liet ze 's middags printen en ik nam ze diezelfde avond nog met me mee. Altijd handig om deadlines te stellen! Wat vinden jullie van mijn visitekaartjes?


EN: There were 20 Dutch fashion bloggers invited to the bloggers network drink. Some of them I already knew and some of them I met for the first time that night. They were all very sweet ladies and I had a great time chatting with them about our common passion; fashion blogging. I can't wait for more blogger drinks to come up! And I just found out I'm now on number 4 of the ILFB Upcoming Bloggers list! You can also follow and rate my blog there, if you like! Below you'll find photos of me and the other ladies at the drink.

NL: Er waren 20 Nederlandse modebloggers uitgenodigd voor de BNB, de Bloggers Netwerk Borrel. Sommigen kende ik al en anderen ontmoette ik die avond voor de eerste keer. Het waren allemaal super lieve meiden en ik heb echt een gezellige avond gehad! Ik kan niet wachten op meer van dit soort borrels! Ik kwam er trouwens net achter dat ik nu op nummer 4 sta van de ILFB Upcoming Bloggers lijst! Je kan mijn blog daar ook volgen en raten, als je dat leuk vindt! Hieronder volgen foto's van mij en de andere meiden op de borrel.

Thanks Jolique of I Love Fashion Bloggers and Sophia of Blog and the City for this fun night!

Photos by Sophia, I Love Fashion Bloggers Facebook page & myself.


Love,

Sonja


Follow on Bloglovin


P.S. Je kunt nog meedoen om €35 shoptegoed bij Sans-Online te winnen!

11 comments

 1. Je heb er ook een leuke post van gemaakt! Ik moet ook echt visitekaartjes laten maken :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Echt ontzettend mooi visitekaartje en helemaal passend bij je site, leuk!

  ReplyDelete
 3. Mooie visitekaartjes en wat leuk die borrel! :)

  Liefs
  Antoinet www.everydaychic.nl

  ReplyDelete
 4. Such a super gorj business card! loooove it!
  http://sepatuholig.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Leuke blogpost! Ik vind je kaartjes echt leuk geworden! Good job girl! Ik ga ook maar eens aan de slag dalijk haha! xxx Saranda

  http://sarandaadriana.com

  ReplyDelete
 6. Ik vind je visitekaartjes echt super!
  Ze passen zo goed bij jou en je stijl (:

  Liefs, Liese

  ReplyDelete
 7. Ik vind je visitekaartjes heel erg leuk zeg! :D

  ReplyDelete
 8. Die visitekaartjes passen bij je blog,superleuk!

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10