Thursday, November 14, 2013

Outfit | The Self Made Circle Dress in Fall

Hi darlings!

EN: Last friday night I was one of the lucky few who were invited to the Caro Emerald show in Club Ziggo in Amsterdam. Caro was playing there as part of MTV EMA Music Week. Before we went to the gig, me and the boyfriend went out for dinner. We had a lovely night! It was really fun seeing Caro in such an intimate venue. A few hours before the show, a huge urge to dress up came up. I also really felt like wearing my self made circle dress again, so I made a fall outfit version with it! Let me know what you think!

P.S. I put this outfit on again yesterday to shoot photos of it with my sister, but my camera made the pictures look very dark. Then we took pictures with her camera, but somehow her camera deleted all the photos except for a few, so today when I went outfit shooting with Ellen I decided to wear this outfit again. Haha! I so wanted good photos of it!

NL: Afgelopen vrijdagavond was ik één van de lucky few die uitgenodigd was voor de show van Caro Emerald in Club Ziggo in Amsterdam. Caro speelde daar als onderdeel van MTV EMA Music Week. Voordat mijn vriend en ik naar de show gingen, gingen we samen uit eten. We hebben een hele leuke avond gehad! Het was ook heel leuk om Caro in zo'n intieme setting te zien. Een paar uur voor de show kreeg ik echt zin om iets leuks van mijn outfit te maken. Ook had ik zin om mijn zelfgemaakte cirkeljurk weer eens te dragen, dus maakte ik een herfst outfit versie ermee! Ik hoor graag wat jullie ervan vinden!

P.S. Ik heb deze outfit gisteren weer aangedaan om er foto's van te maken met mijn zusje, maar de foto's werden heel donker op mijn camera. Toen hebben we foto's gemaakt met haar camera, maar die foto's zijn op miraculeuze wijze van de camera verdwenen op maar een paar na. Dus vandaag toen ik outfitfoto's ging maken met Ellen heb ik het opnieuw aangedaan. Haha! Ik wilde heel graag goede foto's dus!

Photo by Simone

I'm wearing

Blue circle dress - Self Made
Short bolero jacket - Vila
Pearl collar necklace - H&M
Earrings - Small shop in Haarlem
Patent brogue heels - Van Haren
Faux fur jacket - H&M
Purse - Thrifted

Photos by Ellen Oudejans

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

10 comments

 1. Het is me niet meer gelukt foto's terug te halen vandaag. :(
  Dit weekend probeer ik het opnieuw, morgen neem ik vaders camera mee.
  De foto's van Ellen zijn nog wel mooi geworden.

  ReplyDelete
 2. kleur van je jurk is super mooi! elegant! x

  ReplyDelete
 3. Wauw! Staat je mooi dit!
  With love,

  Joy

  justlikesushi.com | j o i n m y g i v e a w a y

  ReplyDelete
 4. Prachtig! De schoenen zijn ook geweldig trouwens <3

  ReplyDelete
 5. Echt zo mooi dat je die zelf hebt gemaakt!  www.style-chameleon.com

  PANDORA BRACELET GIVEAWAY!!!

  ReplyDelete
 6. Wauw heel mooi! die jurk is geweldig!

  www.lovethefabric.blogspot.nl

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10