Monday, November 4, 2013

Outfit | Bright Coloured Fall

Hi darlings!

EN: Every once and a while I feel like wearing an item I didn't wear for a long time and just create an outfit around it. This time the item in question was this silk-ish cobalt blue blouse from Primark. I love it, but it somehow never fits the outfits I have in mind, so it was about time to create an outfit especially for it. I like cobalt blue combined with bright red, so I immediately knew I was going to wear some pops of red with it. I added the peter pan necklace as a finishing touch, the grey jacket for outside and I was ready to go!

NL: Af en toe heb ik zin om een item te dragen wat ik lang niet gedragen heb en er een outfit omheen te bedenken. Deze keer was dat item deze zijde-achtige kobalt blauwe blouse van Primark. Ik vind 'm echt prachtig, maar op de een of andere manier past hij nooit bij de outfits die ik bedenk, dus was het tijd om speciaal voor deze blouse een outfit te bedenken. Ik vind de combinatie van kobalt blauw met knalrood echt super mooi, dus ik wist meteen dat ik het ging combineren met rode details. Ik deed de peter pan ketting om als finishing touch, het grijze leren jasje voor buiten en ik was klaar om te gaan!

Personal Style Fashion Blog outfit cobalt blue red grey leather jacket

Personal Style Fashion Blog outfit cobalt blue red grey leather jacket

Personal Style Fashion Blog outfit cobalt blue red grey leather jacket

Personal Style Fashion Blog outfit cobalt blue red grey leather jacket

Personal Style Fashion Blog outfit cobalt blue red grey leather jacket

Personal Style Fashion Blog outfit cobalt blue red grey leather jacket

Personal Style Fashion Blog outfit cobalt blue red grey leather jacket

Personal Style Fashion Blog outfit cobalt blue red grey leather jacket

I'm wearing

Cobalt blue blouse - Primark
Checkered shorts - From Japan
Red belt - H&M
Ankle boots - H&M
Peter Pan necklace - H&M
Grey faux leather jacket - H&M

Photos by Ellen Oudejans

What do you think of my outfit?

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

16 comments

 1. that cobalt blouse looks rockin' with those shorts- i can't get over the pattern! i want this whole outfit

  xo marlen
  Messages on a Napkin

  ReplyDelete
 2. Ik denk dat ik dit één van je mooiste outfits vind. Zoals je al zegt, de rode tinten passen ontzettend goed bij cobalt blauw, en het broekje is echt tof. De hele outfit valt écht op maar is niet te druk. Je hebt het mooi gecombineerd, vind ik!

  ReplyDelete
 3. Ik draag zelf nooit veel kleur, maar de combinatie is echt heel mooi! En jeetje doe mij jouw haar, zo prachtig!
  xx Sofie

  ReplyDelete
 4. Heel leuk! vind het een hele mooie foto ook! prachtig haar heb je!

  liefs

  ReplyDelete
 5. cute shorts! je tasje is echt prachtig!

  ReplyDelete
 6. Oh, die rode handtas vind ik nog steeds zo super!
  En bedankt voor de tip ik zal het (proberen te) onthouden als ik ooit plan te gaan (:

  Liefs, Liese

  ReplyDelete
 7. De outfit staat je prachtig & wat een mooie plek om foto's te maken!

  ReplyDelete
 8. Ik vind het een hele geslaagde combinatie met de rode accenten en het printje :p  www.style-chameleon.com

  HAIRTREATMENT GIVEAWAY

  ReplyDelete
 9. Ik vind je blousje heel mooi! De kleur staat je heel leuk. En wat een gave tas!

  ReplyDelete
 10. erg mooie foto's ook zo met al die kleuren! =)

  x robin
  http://kissokill.net/

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10