Wednesday, November 20, 2013

Outfit | Houndstooth Jazz

Hi dears!

EN: Yesterday I went to the press opening of the new Primark store in Eindhoven. Click here for the post about the press opening and my shoplog video. After our pre shopping session at Primark, we went outfit shooting with some fellow bloggers. A whole different background for a change! I wanted to wear my black and white brogue jazz shoes, so I made up the rest of the outfit around it. I was done pretty quickly! It's a true magic formula to me: black and white, plus bright red and cobalt blue details. It always works!

P.S. I'm in the Stylight Share Fashion competition with this outfit as well! It would be great if you could heart is for me on Stylight to increase my chances of winning! Thanks a bunch!

NL: Gisteren ben ik naar de persopening van de nieuwe Primark in Eindhoven geweest. Klik hier voor de post over de persopening en mijn shoplog video. Na onze pre shopping sessie bij Primark, gingen we outfit foto's maken met een paar andere bloggers. Weer eens een heel andere achtergrond voor de verandering! Ik wilde graag mijn zwart met witte brogue jazz schoentjes aan, dus bedacht ik de rest van mijn outfit daarbij. Ik was vrij snel klaar! Het is echt een magische formule voor mij: zwart met wit, plus knalrode en kobaltblauwe details. Het werkt altijd!

P.S. Met deze outfit doe ik ook mee aan de Stylight Share Fashion competitie! Het zou super zijn als jullie mijn outfit daar zouden kunnen hearten om mijn winkansen te vergroten! Alvast bedankt!

Houndstooth Pied de Poule midi skirt brogues cobalt blue outfit blogger
Houndstooth Pied de Poule midi skirt brogues cobalt blue outfit blogger
Houndstooth Pied de Poule midi skirt brogues cobalt blue outfit blogger
Houndstooth Pied de Poule midi skirt brogues cobalt blue outfit blogger
Houndstooth Pied de Poule midi skirt brogues cobalt blue outfit blogger
Houndstooth Pied de Poule midi skirt brogues cobalt blue outfit blogger
Houndstooth Pied de Poule midi skirt brogues cobalt blue outfit blogger

I'm wearing

Houndstooth / Pied de poule sweater - C&A
Midi skirt - H&M
Thin belt - H&M
Brogues - H&M
Cobalt blue chandelier earrings - New Yorker
Purse - Thrifted

EN: What do you think of my outfit?

NL: Wat vinden jullie van mijn outfit?

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

20 comments

 1. I love houndstooth and your sweater is lovely. Love the pop of color.

  xoxo
  Stella

  ReplyDelete
 2. Zwart en wit is inderdaad altijd goed! ;)  www.style-chameleon.com

  PANDORA BRACELET GIVEAWAY!!!

  ReplyDelete
 3. pretty! x robin (http://kissokill.net/)

  ReplyDelete
 4. Mooie foto's zijn het geworden!

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  ReplyDelete
 5. very niceee
  my blog here www.islandchic77.com

  ReplyDelete
 6. Leuk dat je lipstick met je tasje matcht :) En wat een lieve schoentjes! Ik heb je geheart ;)
  En ook tof dat je m'n nieuwe blog volgt, vind het nog best spannend om zo opnieuw te beginnen! x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, dankjewel voor het hearten! En snap ik, lijkt me ook heel spannend! Succes in ieder geval :) XX

   Delete
 7. mooi geworden! leuk gedaan
  http://www.we-heart-fashion.com

  ReplyDelete
 8. Heel mooi weer! Ik vind jou zo speciaal!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaah, wat een superlieve reactie! Dankjewel! :D

   Delete
 9. Super mooie rok!

  www.lovethefabric.blogspot.nl

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10