Wednesday, November 6, 2013

Outfit of the Month | October

Hi dears!

EN: It's been a while since I posted the last 'Outfit of the Month' post. Because I went on vacation for three weeks in September, not a lot of outfits came online in that month, so I decided to skip it for once. In this post you'll find all my outfits of October, plus the winning outfit of August. What's your favorite outfit of October?

P.S. Do you already like my blog on Facebook?

NL: Het is alweer even geleden dat ik voor het laatst een 'Outfit of the Month' post maakte. Aangezien ik in september drie weken op vakantie was, zijn er die maand bijna geen outfits online gekomen en heb ik dus besloten de recap post voor één keer te skippen. In deze post vind je al mijn outfits van oktober en de winnende outfit van de maand augustus. Wat is jouw favoriete outfit van oktober?

P.S. Liken jullie mijn blog al op Facebook?

Outfit recap fashion blogger october fall autumn 50s vintage style
Outfit recap fashion blogger october fall autumn 50s vintage style

Which is your favorite outfit?


  


And the winner of the month August is.....
The outfit with my self made dress! Click here to see that post.
.
fashion blogger outfit self made dress sewed sewing circle dress vintage 50s

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

12 comments

 1. Ik vind je layout zó zó zó ontzettend leuk, echt geweldig gedaan! Met een Sonja die op een blokje tekst zit en echt zo'n sfeertje dat perfect bij je blog past. Awesome! Dat moest ik even kwijt hoor :)
  PS: leuke outfits!

  ReplyDelete
 2. Mijn favorieten zijn de tweede en derde outfit ;)

  ReplyDelete
 3. Wat een super mooie outfits. Staat je enorm goed. En ik vind je layout zeker heel erg tof!
  Liefs.

  http://romiwrites.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Leuk, zeg! Ik vind je kledingstijl echt mooi!

  Xjes Femke

  http://femkesstyle.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 5. I voted for number 6. There is something about shorts and a long gown…

  http://www.minsbeautyequipment.com/

  ReplyDelete
 6. Nummer 9!

  En die pannenkoekjes smaken niet echt naar ei vind ik, vooral naar banaan (en kaneel :p)  www.style-chameleon.com

  HAIRTREATMENT GIVEAWAY

  ReplyDelete
 7. Leuke outfits! Ik kan niet kiezen, haha

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10