Monday, December 2, 2013

Outfit of the Month | November

Hi dears!

EN: I've lived November under the impression it was something like Ocvember. At times I would think it was October, at times I realized it was November. And now it's even December already! The point is, time keeps going faster than one thinks. You would think I would know how fast time goes by, now that I've been around for 22 years, but no. Haha, I sometimes realize just how strange it is that everyone seems to feel time goes faster than they feel it should go, while time always goes evenly fast, so it's just us having a wrong sense of time. Haha! Anyway, now that it's December, it's time to look back to my outfits of November! You can also vote for your favorite and see which was voted your favorite of October!

NL: Ik heb heel november geleefd alsof het zoiets als okvember was. Op sommige momenten dacht ik dat het oktober was en op ander momenten was ik me ervan bewust dat het november was. En nu is het alweer december! Mijn punt is dat tijd toch altijd weer harder lijkt te gaan dan je denkt. Je zou denken dat ik nu wel zou weten hoe snel de tijd gaat, nu ik al zo'n 22 jaar hier rondloop, maar nee. Haha, soms realiseer ik me hoe gek het eigenlijk is dat iedereen het gevoel heeft dat de tijd sneller gaat dan het zou moeten gaan, terwijl de tijd altijd even snel gaat en het dus eigenlijk aan onszelf ligt. Haha! In ieder geval, omdat het nu december is, is het weer tijd om terug te kijken naar al mijn outfits van november! Je kan ook stemmen op je favoriet en zien welke outfit jullie favoriet van oktober was!

P.S. Vandaag is de laatste dag dat je mee kan doen met de winactie waarbij je €35 shoptegoed bij Sans-Online kunt winnen!

Fashion blogger outfit ootd amsterdam 50s vintage style recap november fall autumn
Fashion blogger outfit ootd amsterdam 50s vintage style recap november fall autumn

Which is your favorite outfit?
.

  


And the winner of October was...

Outfit of the month October fall autumn lookbook

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

11 comments

 1. Mooie outfits heb je weer gedragen! Die langere rokken staan je altijd zo goed :-)

  ♥ Saskia

  ReplyDelete
 2. Super toffe outfits, maar de laatste vind ik toch het gaafst!

  ReplyDelete
 3. Nummer 4 vind ik zooooo mooi!!
  echt knap gemaakt! <3

  ReplyDelete
 4. Wat een mooie look allemaal. Drie is wel mijn favoriet, staat je prachtig dat groen! xx
  http://www.creativityandchocolate.com

  ReplyDelete
 5. ik kan niet kiezen,maar ik vind lange jurkjes en rokjes jou erg leuk staan!

  ReplyDelete
 6. Super leuk! Heb gestemd op nummer 9 maar de rest staat je ook heel goed! xxx

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10