Friday, January 31, 2014

Outfit | MBFWA Day 2 - À la Chanel

Hi sweeties!

EN: Just the day before my second day on Amsterdam Fashion Week, I received my items from my H&M order. Like I told you in the post about the order I was planning on wearing the midi dress with the floppy hat and a whole bunch of pearls, and so I did! I only didn't have time to add veil to the hat anymore, but I will do that later. I love all black outfits with a twist, so I decided to wear my seamed tights and black evening gloves with it. And there it is, an all black outfit à la Coco Chanel! What do you think?

NL: Net de dag voor de tweede dag dat ik naar Amsterdam Fashionweek zou gaan, ontving ik mijn H&M bestelling. Zoals ik jullie vertelde in mijn post over die bestelling was ik van plan om de midi jurk te dragen met de flaphoed en een lading parels, dus zo geschiede! Ik had alleen geen tijd meer om voile aan de hoed te maken, maar dat komt nog wel. Ik houd van helemaal zwarte outfits met een twist en dus droeg ik de outfit met mijn naad panty en zwarte avondhandschoenen. Het resultaat: een all black outfit à la Coco Chanel! Wat vinden jullie ervan?

.
I'm wearing

Midi dress - H&M
Floppy hat - H&M
Patent brogue heels - Van Haren
Evening gloves - Gift
Pearl necklace - SIX
Pearl earrings - SIX
Pearl bracelet - Bijou Brigitte

Photos by Saranda Walgaard

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

Follow Red Sonja on Facebook

25 comments

 1. Wauw echt geweldig weer! Ik vind die rode lippenstift hier goed bij passen! Liefs xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Lisa! Ik heb bij deze outfit ook speciaal een andere kleur lippenstift gebruikt dan normaal! :) XX

   Delete
 2. Awesome Pics and super cool outfit
  nice blog!
  :D
  http://heyhadrien.blogspot.com/2014/01/should-i-post-or-should-i-go.html

  ReplyDelete
 3. Super classy weer!

  Hoop dat je het leuk hebt gehad tijdens fashion week!

  .
  Tao of Sophia
  .

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Sophia! Ik heb het zeker erg leuk gehad tijdens fashion week!

   Delete
 4. Meid, jouw outfits zijn altijd echt outstanding. Heel erg mooi weer! Jammer dat ik je nog nooit ontmoet heb op een event zeg!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, super lieve reactie zeg! Dankjewel! Inderdaad jammer, maar we komen elkaar binnenkort vast wel een keer tegen! :)

   Delete
 5. Heyy Sonja!! Wat een mooie outfit!! Vind het zo leuk dat jij je eigen stijl hebt en niet andere kopieert! Je ziet er altijd echt heel mooi uit en ik ben jaloers op je mooie haar!! Waar heb je trouwens die panty gekocht, zoek er al een tijdje zo eentje!!

  Liefs noor!!

  http://queenofjetlags.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Noor!

   Wat een super lieve reactie van jou ook! Thanks! De panty komt van verycherry.nl! Ik ben zelf ook lang op zoek geweest. Ik had ze al in het doorschijnend zwart met een zwarte streep, maar zocht toen nog huidskleurig met een zwarte streep. Toen eindelijk daar gevonden! :)

   XX Sonja

   Delete
 6. Wauw, ik vind dat je er weer prachtig uit ziet! Classy en helemaal 'Sonja' haha :) Heel fijn dat je jurk nog binnenkwam voor de tweede dag! xo

  ReplyDelete
 7. so pretty hun you look divine and I adore this chanel look so classy and sophisticated babe.
  hugs
  Virgit
  www.preppyfashionist.com

  ReplyDelete
 8. Heel mooi! Ik hou ook van dit soort pantys. xx

  ReplyDelete
 9. Sonja PRACHTIG!!! Super mooie look <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.n/fabulousstylews

  ReplyDelete
 10. Wauw, heel erg mooi! Gave accessoires!

  ReplyDelete
 11. Wauw, ik ben fan van deze look! Ontzettend sjiek en tijdloos!

  Liefs,

  Tara
  www.theprofashional.com

  ReplyDelete
 12. Heel mooie chique look Sonja!
  Staat je heel goed!

  xoxo Iris
  A DASH OF FASH

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10