Tuesday, January 14, 2014

Wanted | Colourful Skirts

Hi lovelies!

EN: Lately, I feel like I'm lacking colourful skirts. I have collected quite a few skirts over the years, but I don't wear most of them anymore because I find them too short nowadays and the ones I do wear are mostly black and white. So, time for a closet update! I need new colourful skirts! I browsed all of my favorite webshops and here's my list of favorite colourful skirts I found on there. Maybe there's something in there for you too! Any favorites?

NL: De laatste tijd heb ik echt het idee dat ik kleurrijke rokken mis in mijn kast. Ik heb over de jaren aardig wat rokjes verzameld, maar de meeste daarvan draag ik niet meer omdat ik ze nu te kort vind en degenen die ik nog draag zijn voornamelijk zwart en wit. Hoog tijd voor een update van mijn kledingkast dus! Ik heb meer kleurrijke rokken nodig! Ik heb al mijn favoriete webshops doorgespit en hier is dan mijn lijstje favoriete kleurrijke rokken die ik daar vond. Misschien zit er voor jullie ook wel wat tussen! Heb je favorieten?

F.l.t.r.: Yellow French Connection skirt - Zalando | Green midi skirt - I love vintage | Yellow/gold midi skirt - I love vintage | Flower skirt - Mango |  Yellow and red Esprit skirts - Zalando | Midi skirts in cobalt blue, white, mint and peach - ASOS


.
Click on the name of the store to go to the url of the skirt.

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

Follow Red Sonja on Facebook

22 comments

 1. Die onderste vier zijn echt prachtig. XO

  ReplyDelete
 2. Love the skirts!<3 vooral die van i love vintage!

  x
  http://runfromthedesire.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 3. Ik Ben ook dik fan van deze rokjes ze zijn geweldig
  Veel liefs
  Virgit
  www.preppyfashionist.com

  ReplyDelete
 4. Ik vind ze allemaal best wel bij je passen, maar ik vind persoonlijk die van de bloemetjes het allerleukste!

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke en vrolijke rokjes! Ik vind ze echt perfect bij jouw style passen! Mijn favoriet is het rokje met de bloemetjes :) xo

  ReplyDelete
 6. Oeeh die gele van Zalando! Maar 100 euro.. wat?! Dat is me toch een beetje te duur haha, jammer! Anders had ik die wel gekocht!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, ik weet het! Ik vind het zelf ook te duur hoor! Maar ik vond hem zó mooi dat ik hem er toch bij heb gezet, haha!

   Delete
 7. I also want colorful skirts, really badly!

  x Angela
  www.bouncingbrunette.wordpress.com

  ReplyDelete
 8. I loveee midi skirts! Ik vind de onderste vier rokken echt prachtig! Een witte of donker blauwe zou je echt mooi staan :) x J. from I ate noodles for breakfast

  ReplyDelete
 9. Jij kan alle kleurtjes ook zo goed hebben! Ik draag zelf bijna nooit kleur..
  Ik moet zeggen dat ik die onderste rokken super gaaf vind, maar ik ben bang dat het voor mij te lang is..
  En tja, ik zou dan voor de witte gaan! Haha

  xxx
  www.nathalie-kemna.nl
  www.facebook.nl/nathalie.kemna.official

  ReplyDelete
 10. Oh I love them all so much! Especially the floral skirt, SO CUTE. You're blog is amazing by the way. Oh and, I'm also a redhead haha, yay! Might checking my blog out? I don't ask for a 'follow back' but if you would I think I'm gonna 'fangirl' a little hahahaha. :)

  Love x

  ReplyDelete
 11. I have been looking into these skirts lately! love all of them!

  Make sure to check out my blog post, I do a combination of health, animals and fashion!

  www.laurinawong.com

  ReplyDelete
 12. Ik vind ze altijd super leuk bij andere mensen en dan zie ik het bij mezelf en denk ik: mehh.
  Zal wel bij je moeten passen denk ik haha!

  xx
  yearsof-ourlives.blogspot.com

  ReplyDelete
 13. Ik vind de rokjes met printjes heel leuk!

  xx

  ReplyDelete
 14. Die van de asos zijn echt super leuk!
  Herkenbaar probleem dat de meeste rokjes in m'n kast ook wat te kort zijn.. Deze zijn echt super!

  ReplyDelete
 15. Die van de asos zijn echt leuk en die donkergroene ook maar wel duur!

  ReplyDelete
 16. Die van asos zijn echt leuk!
  x lian
  lianslifestyle.blogspot.com

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10