Friday, February 7, 2014

ilovefashionbloggers

Hi lovelies!

EN: Let me introduce you to a new blogger community; ilovefashionbloggers. You might have already seen this name pop up in some of my previous posts, as I've been to some events they hosted. ilovefashionbloggers is an online blogger community on which you can follow fashion blogs and rate them. You can create an account here and once you have an account you can also add your own blog. There is an Upcoming Bloggers list which is based on the average amount of 'hearts' that all bloggers have. And I'm on number 5! I would love it if you would like to follow (and rate!) my blog on ilovefashionbloggers too.

Other than an online community, ilovefashionbloggers also hosts special events where you can meet other bloggers. And ilovefashionbloggers has a Facebook page with already over 110 000 likes, on which they feature their favorite posts from the bloggers on their network and they also post these posts on their own blog. All in all, a great new community in the blogger world! Be sure to check it out!


NL: Vandaag introduceer ik een nieuwe blog community; ilovefashionbloggers. Misschien heb je deze naam al een aantal keer voorbij zien komen op mijn blog, aangezien ik naar een aantal events ben geweest die ilovefashionbloggers heeft georganiseerd. ilovefashionbloggers is een online blogger community waarop je fashion blogs kan volgen en raten. Je kan hier een account maken en zodra je die hebt kan je je eigen blog ook toevoegen! Er is een Upcoming Bloggers lijst die gebaseerd is op het aantal 'hearts' die alle bloggers hebben. En ik sta op nummer 5! Superleuk als je mijn blog ook wilt volgen (en raten!) op ilovefashionbloggers!

Naast de online community, organiseert ilovefashionbloggers ook speciale events waar je andere bloggers kunt ontmoeten. Ook heeft ilovefashionbloggers een Facebook pagina met al meer dan 110 000 likes, waarop ze hun favoriete posts van de bloggers op hun netwerk ook nog featuren. En dit posten ze dan ook weer op hun eigen blog. Alles bij elkaar dus een hele leuke nieuwe community voor bloggers die zeker de moeite waard is om te checken!EN: When you already have an account on ilovefashionbloggers or you just decided to create one, feel free to leave the link to your account below and I will follow and rate you too! What do you think of ilovefashionbloggers?

NL: Als je al een account hebt op ilovefashionbloggers of als je net besloten hebt om er een aan te maken, laat vooral de link naar je account achter. Dan zal jou ook volgen en raten! Wat vinden jullie van ilovefashionbloggers?


Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

Follow Red Sonja on Facebook

33 comments

 1. Replies
  1. Leuk dat je je ook gaat aanmelden!

   Delete
  2. Ik heb me aangemeld, alleen heb ik geen idee hoe mijn artikelen nou op mijn profiel komen te staan:(

   Delete
 2. Leuk! Ik heb ook een account, mijn naam daar is laantjeblog. Volg je nu ook!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leuk! Ik volg je nu en heb je 5 hartjes gegeven! :)

   Delete
 3. Leuk! Ik was op aanraden van jou een tijd geleden al lid geworden! Mijn acount vind je hier! Ik zou het leuk vinden als je me gaat volgen via ilovefashionbloggers! Mijn account kun je vinden als je zoekt op Made by Carlijn op Carlijn van Roosmalen, of via deze URL: http://www.ilovefashionbloggers.com/profile/carlijn-van-roosmalen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leuk dat je ook lid bent geworden, Carlijn! Ik volg je nu en heb je 5 hartjes gegeven als rate! :)

   Delete
  2. Leuk! Dankjewel! Ik volgde je al, maar weet niet zeker of ik je al 5 hartjes had gegeven, zal het meteen even doen ;)

   Delete
 4. Wow dit is leuk! Ik heb net een account gemaakt: http://www.ilovefashionbloggers.com/profile/apollonia-duijster

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leuk! Ik heb je gevolgd en 5 hartjes gegeven! XX

   Delete
 5. ILFB vind ik super leuk. Moet ook maar eens wat actiever erop worden. :)
  Ga je de 27ste trouwens naar Soiree Magnifique ? XXX

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, zeker doen! Ik heb je even opgezocht en je gevolgd en 5 hartjes gegeven! En ik ben helaas niet uitgenodigd voor dat event! XXX

   Delete
 6. woaaah congrats on getting to number 5, that's super exciting!!

  xo marlen
  Messages on a Napkin

  ReplyDelete
 7. Ik volg ze al wel via Instagram maar wist niet dat ze ook een eigen site hadden.
  Gelijk maar even aangemeld dus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leuk! Ik kan je blog er nu nog niet op vinden, dus als je een link naar je profiel hebt dan zal ik je volgen! :)

   Delete
 8. I love ilovefashionbloggers ;) leuke post! hopelijk komt er weer snel een ilovefashionbloggers borrel!


  xoxo Iris
  A DASH OF FASH

  ReplyDelete
 9. Ik kreeg onlangs ook een mail van ze of ik bij hun netwerk wil horen. Super leuk! kan iedereen zich daar zo bij aanmelden of werkt dat weer anders?

  Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, leuk! Volgens mij kan iedereen zich daar aanmelden, maar dat zou je ook aan hen kunnen vragen. Ik weet het niet zeker namelijk! :) X

   Delete
 10. Oh! Super gaaf :)

  x Angela
  www.bouncingbrunette.wordpress.com

  ReplyDelete
 11. Ik ben er ook lid van! Erg leuk!

  Liefs, Merel

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leuk dat je lid bent! Ik heb je even opgezocht en ben je gaan volgen en heb je 5 hartjes gegeven! :) XX

   Delete
 12. Ooh super leuk, daar ga ik binnenkort eens een kijkje nemen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zeker doen! Heb je al een account? Stuur me de link en ik zal je volgen en 5 hartjes geven! :)

   Delete
 13. Jaa leuk! Ik volgde je al en heb je net 5 hartjes gegeven. :) Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeee, thanks! Ik volgde jou ook al en 5 hartjes gegeven! :)

   Delete
 14. Klinkt super interessant! Meteen eens gaan checken! ^^

  x Aurélie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leuk! Heb je een profiel gemaakt? Zo ja, stuur me de link en ik volg je! :)

   Delete
 15. oh wat leuk! Heb er nog nooit van gehoord, maar eens kijken!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zeker doen! Als je een account hebt gemaakt, stuur me vooral de link toe! :)

   Delete
 16. Leuk stukje meis!! :) En nice, 5e plek!! You go girl!! xxx

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10