Tuesday, February 18, 2014

Outfit | The Vintage Sweater From Milan

Hi sweeties!

EN: It's been a while since I last wore this sweater on the blog, but that doesn't mean I'm in love with it any less than before. I love this sweater so much. The colour goes perfectly with my hair colour, the print is very retro and modern at the same time and... that neckline! It's so sophisticated! I found it in a vintage shop in Milan and it was love at first sight. What do you think of my sweater and of the way I'm wearing it?

NL: Het is alweer even geleden dat ik deze trui aan had op mijn blog, maar dat betekent niet dat ik er minder verliefd op ben geworden. Ik ben zó blij met deze trui. De kleur staat perfect bij mijn haarkleur, de print is heel retro en modern tegelijk en... de hals! Zo mooi! Ik vond hem in een vintage winkeltje op de Ripa di Porta Ticinese in Milaan en het was liefde op het eerste gezicht. Wat vinden jullie van mijn trui en van mijn combinatie ermee?

I'm wearing

Sweater - Vintage
Skirt - H&M
Belt - H&M
Shoes - Van Haren
Purse - Thrifted
Earrings - H&M
Tights - Hema

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

Follow Red Sonja on Facebook

38 comments

 1. Je ziet er leuk uit Sonja! xx

  ReplyDelete
 2. Heel mooi, staat inderdaad prachtig bij je haar kleur!

  kisses http://glamorousvision.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 3. Hele mooie outfit weer!

  ReplyDelete
 4. De sweater is prachtig, ik vind de rechte hals ook erg mooi.
  Mooie look :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Bodil! Ik vind de hals van die trui ook zó mooi!

   Delete
 5. Echt een prachtige look! Ik vind jou stijl zo leuk!

  x

  ReplyDelete
 6. Weer een prachtige outfit! Je trui is echt leuk!

  ReplyDelete
 7. Echt heel erg leuk. Ik wist tot voor kort niet heel goed hoe ik m'n high-waisted rokken moest combineren in de winter. Totdat ik bedacht... duh je kan gewoon met een trui dragen. Echt retro maar wel sophisticated. Die trui is helemaal geweldig en love the shoes <3. Leuke inspiratie!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, dat kan zeker gewoon met een trui erin! Alleen die héle dikke kabeltruien willen soms wel rare bobbels onder je rok veroorzaken. En cropped truien zijn daar ook érg leuk voor! Leuk om te horen dat ik je inspireer! :) XX

   Delete
 8. Wauw heel gave look Sonja! Vooral de eerste foto is echt geweldig!

  xoxo Iris
  A DASH OF FASH

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Iris! Ik ben zelf ook superblij met die eerste foto! :) XX

   Delete
 9. Awesome outfit
  You're very great :D
  Super nice blog!!
  <3

  http://heyhadrien.blogspot.com/2014/02/first-cap.html

  ReplyDelete
 10. Awesome outfit
  You're very great :D
  Super nice blog!!
  <3

  http://heyhadrien.blogspot.com/2014/02/first-cap.html

  ReplyDelete
 11. Wauw, je ziet er weer prachtig uit Sonja! Hele mooie combinatie!

  ReplyDelete
 12. Ik vind het zo leuk dat je echt een eigen stijl hebt en het staat/past ook heel goed bij je. Deze outfit geen uitzondering!

  ReplyDelete
 13. Ik vind je stijl echt helemaal geweldig. Je ziet er dan ook weer super uit!
  Je bent een van mijn grootste inspiraties :).

  x Angela
  www.bouncingbrunette.wordpress.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaaaaaaah, wat een suuuuperlieve reactie dit! Hier word ik echt heel blij van! Dankjewel! :D XX

   Delete
 14. Erg mooi, leuk die trui!

  xx Riélle

  ReplyDelete
 15. Ik had al gezegd dat je je trui zo leuk vond ;)

  EN wow, wat een mooie foto's zeg! Wie is je fotograaf? :p  www.style-chameleon.com

  ReplyDelete
 16. Very nice sweater
  love the skiny white belt addition!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  ReplyDelete
 17. Prachtige outfit! Groen staat je echt heel mooi!

  Liefs,

  Tara
  www.theprofashional.com

  ReplyDelete
 18. Mooi! Je trui is inderdaad prachtig met je haar. En ik vind je schoenen echt schattig en sexy tegelijkertijd! :D

  x Aurélie
  http://lovelifelovefashion.be

  ReplyDelete
 19. Lovely sweater and shoes! :-) xx

  http://www.sweetcandydreamer.com

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10