Thursday, March 20, 2014

Meet... My New Love!

Hi sweeties!

EN: Sorry for the lack of updates! My thesis is due within a month, so I'm busy busy busy! And to top that, I got sick. But I'm back! And I have good news! I finally got my own SLR camera, namely the Canon 700D + 50mm f/1.8 lens! You might have noticed that the quality of my photos differed a bit lately. This was due to the fact that I only have a pocket camera, so when I shot with Ellen I used her SLR camera and I had great photos, but when I shot with Simone I had to use my own and the quality was much less. So, I'm very excited to start shooting with my own camera! So hereby, the last photo on this blog made with my old camera of my new camera!


NL: Sorry voor de radiostilte! Mijn scriptiedeadline is over een maand, dus ik ben heel druk. En toen werd ik ook nog eens ziek. Maar ik ben er weer! En ik heb goed nieuws! Ik heb eindelijk mijn eigen spiegelreflex camera; de Canon 700D met 50mm f/1.8 lens! De kwaliteit van mijn foto's verschilde de laatste tijd nogal. Als ik met Ellen foto's maakte gebruikte ik haar SLR camera en had ik mooie foto's, maar als ik ging shooten met Simone gebruikte ik mijn simpele zakcamera en was de kwaliteit een stuk minder. Ik heb dus héél veel zin om te gaan shooten met mijn eigen camera! Hierbij dus de laatste foto op deze blog gemaakt met mijn oude camera van mijn nieuwe camera!

EN: Me and my new love hope to take a lot of pretty pictures together! Do you have an SLR camera?


NL: Mijn nieuwe liefde en ik hopen samen een heleboel mooie foto's te gaan maken! Hebben jullie een SLR camera?
Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

Follow Red Sonja on Facebook

19 comments

 1. Wat gaaf!
  Ik heb tussen deze en de 600D getwijfeld, uiteindelijk ben ik toch voor de 600D gegaan vanwege de prijs.
  Ben er zo blij mee!
  Heel veel plezier er mee!

  ReplyDelete
 2. Gaaf! Ik zou zelf ook nog wel eens één willen.

  ReplyDelete
 3. Wat leuk voor je! Een wereld van verschil beloof ik je ;) Ga je vast veel plezier aan beleven ^^

  Love,

  Rowan


  Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  ReplyDelete
 4. Leuk! ga je veel plezier aan hebben :D !

  www.turnitinsideout.be

  ReplyDelete
 5. Hij is zo fijn! Ik heb ook de 700D

  ReplyDelete
 6. Gefeliciteerd, dat wordt veel mooie foto's maken!
  Liefs, Ypie

  ReplyDelete
 7. Ik ben heel erg jaloers! Mijn vriend heeft er wel één, maar ik zelf helaas niet.

  http://kimmsanity.weebly.com/

  ReplyDelete
 8. Wat tof! Ik heb toevallig ook een Canon gekocht! Een 1100D :)

  ReplyDelete
 9. Super! Ik weet hoe het voelt als je net een nieuwe camera hebt haha. Ik heb de 600D ;-) top ding en over de 700D ook alleen maar goede dingen gehoord. Ik heb trouwens laatst een artikeltje over de 50mm f1.8 lens geschreven op mijn blog. Echt een fijne lens, misschien vind je het leuk er wat over te lezen :)

  Goetjes!

  ReplyDelete
 10. Wauw! Ik heb de 600D ook een hele fijne (: Veel plezier ermee!

  ReplyDelete
 11. Wauw mooie camera! Veel plezier ermee :)

  ReplyDelete
 12. Hele mooie camera! hij is echt gaaf.

  x

  ReplyDelete
 13. Wat gaaf zeg! Ik weet zeker dat je heel veel plezier ermee gaat beleven :) Veel succes met je scriptie xo

  ReplyDelete
 14. Timo is vervangen zie ik. :P

  ReplyDelete
 15. Wat heb jij een vet unieke blog!!!
  Nog erg veel succes!!!!

  ReplyDelete
 16. Deze wil ik ook kopen, ik ben al een tijdje aan het sparen en hoop hem binnenkort te kunnen kopen. Ik heb nu de 550D maar de kwaliteit erg achteruit gegaan.

  ReplyDelete
 17. Ik heb een Nikon maar wel ook een 50mm 1.8 lens en daar ben ik zooo blij mee. Echt hele fijne lens.

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10