Friday, April 18, 2014

Diary | VerzamelaarsJaarbeurs - Vintage & Record Fair

Hello loves!

EN: Last weekend, I went to the International Collectors Fair in Utrecht, together with my boyfriend and my mom. This fair is known as the biggest vintage and vinyl record fair in Europe. I visited the fair for the first time during the last edition in November. At that time I thought the fair was only about vinyl records. Turned out it was a vintage walhalla too! I loved it! So, this time we went a little earlier such that we had time to stroll past both the vintage stands and the record fair.

In this post, I'm showing you a ton of photos that I made of my favorite stands and vintage treasures. Did you ever visit this fair? The next edition will be on the 22nd and 23rd of November.


NL: Afgelopen weekend ben ik samen met mijn vriend en moeder naar de VerzamelaarsJaarbeurs geweest. Deze beurs staat bekend als de grootste vintage en platenbeurs van Europa. Ik ben tijdens de afgelopen editie in november voor de eerste keer geweest en dacht toen dat het alleen een platenbeurs was. Eenmaal daar bleek het ook een waar vintage walhalla te zijn! Deze keer gingen we dus wat eerder, zodat we tijd hadden voor zowel de vintage stands als de platenbeurs.

In deze post laat ik jullie een enorme lading foto's zien die ik gemaakt heb van mijn favoriete stands en vintage pareltjes. Zijn jullie weleens bij deze beurs geweest? De volgende editie wordt gehouden op 22 en 23 november!

VerzamelaarsJaarbeurs Collectors Fair Utrecht Vintage Antique accessories purse bag gloves handschoenen tasjes
VerzamelaarsJaarbeurs april 2014 vintage mode accessoires hoeden fascinators beurs fair
VerzamelaarsJaarbeurs april 2014 vintage koffers hoge hoed top hat beurs fair
VerzamelaarsJaarbeurs april 2014 vintage koffers suit cases antique retro beurs fair
VerzamelaarsJaarbeurs april 2014 vintage mode accessoires tasjes beurs fair
VerzamelaarsJaarbeurs Collectors Fair Utrecht Vintage Antique accessories purse bag gloves handschoenen tasjes
VerzamelaarsJaarbeurs Collectors Fair Utrecht Vintage Antique accessories purse bag gloves handschoenen tasjes
VerzamelaarsJaarbeurs Collectors Fair Utrecht Vintage Antique hat clothing fashion hoed kleding
Verzamelaarsjaarbeurs april voorjaar 2014 vintage antiek paspop
Verzamelaarsjaarbeurs vintage antique retro shoes schoenen antiek beurs fair

EN: And then... we bumped into vintage hat heaven. As you might know, I'm a fool for fabulous vintage hats. I wear them to special occasions and Caro Emerald concerts. This stand was everything! I tried on almost every hat. I fell in love with the green, yellow and blue hats, but unfortunately those were all not 'my shape'. I took home two hats from this stand, which I will be showing you in a later post!NL: En toen... belandden we in de vintage hoedenhemel. Zoals je wellicht weet, ben ik echt gek op mooie vintage hoedjes. Ik draag ze naar speciale gelegenheden en Caro Emerald concerten. Deze stand was helemaal mijn ding! Ik heb bijna elk hoedje wel op mijn hoofd gehad. Ik ben verliefd geworden op de groene, gele en blauwe hoedjes, maar helaas waren die allemaal niet mijn model. Ik heb twee hoedjes van deze stand mee naar huis genomen. Die laat ik later nog zien!

VerzamelaarsJaarbeurs 2014 vintage evening hats hoedjes hoeden beurs winkel
VerzamelaarsJaarbeurs 2014 vintage evening hats hoedjes hoeden beurs winkel
VerzamelaarsJaarbeurs 2014 vintage evening hats hoedjes hoeden beurs winkel
VerzamelaarsJaarbeurs 2014 vintage evening hats hoedjes hoeden beurs winkel
VerzamelaarsJaarbeurs 2014 vintage evening gloves avondhandschoenen beurs winkel
VerzamelaarsJaarbeurs 2014 vintage clothing fashion kleding mode beurs winkel
VerzamelaarsJaarbeurs Collectors Fair Utrecht 2014 Vintage Retro Bag
VerzamelaarsJaarbeurs Collectors Fair Utrecht 2014 Vintage Antique Watches HorlogesEN: Besides vintage, there was a lot of other stuff. Out of all of that, I particularly liked the tin retro advertising posters, the jukeboxes and grammophone players. One day, I want to have a jukebox in a 50s diner style kitchen and a grammophone player in the living room!
NL: Naast vintage mode was er nog veel meer te vinden! In het bijzonder vond ik de tinnen retro reclameposters, de jukeboxes en grammofoons érg gaaf. Ooit wil ik een jukebox in een jaren '50 diner stijl keuken en een grammofoonspeler in de woonkamer!

VerzamelaarsJaarbeurs Collectors Fair Utrecht tin advertisment posters tinnen reclameplaten
VerzamelaarsJaarbeurs Collectors Fair Utrecht 2014 Vintage Retro Antiek Grammofoon speler platenspeler Grammophone
VerzamelaarsJaarbeurs Collectors Fair Utrecht 2014 Vintage Retro Antiek Jukebox

EN: And last, but not least, a shot of the record fair! We scored a whole bunch of new records, including some from our wishlist! 
NL: En als laatste nog een foto van de platenbeurs! We hebben een hele lading nieuwe platen gescoord, waaronder een aantal van ons lijstje!

Mega platenbeurs jaarbeurs utrecht 2014 VerzamelaarsJaarbeurs record fair Europe Netherlands

EN: What do you think of the International Collectors Fair? I know I will definitely be there again next time, when I have the time! The next edition is on the 22nd and 23rd of November 2014.
NL: En, wat vind je van de VerzamelaarsJaarbeurs? Lijkt het je wat? Ik ben er de volgende keer in ieder geval zeker weer bij als ik tijd heb! De volgende editie is op 22 en 23 november 2014.

Love,

Sonja


                      Follow on Bloglovin


      

36 comments

 1. Ziet er leuk uit! Toevallig ook vintage picknickmanden gespot?

  ReplyDelete
 2. Zo tof! Ik denk dat dit echt de hemel voor je is? Ik vind vooral de koffers en tassen erg mooi altijd!

  ReplyDelete
 3. Prachtige foto's! Echt een fijne sfeer zo te zien. Mooi :)

  ReplyDelete
 4. Wauw, ziet er leuk uit! Vooral die tassen en koffers vind ik echt prachtig!

  ReplyDelete
 5. Cool! Ik vind de hoedjes super en ook de koffers vind ik geweldig. :)

  ReplyDelete
 6. oh the vintage suitcase is so cute! I want to have one of them <3

  xx,
  felishmichelle.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes, me too! I love those vintage suitcases!

   Delete
 7. ik wordt een beetje hebberig van al die leuke mooie dingen!

  www.linlicious-style.nl

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ik herken het! Ik moest me echt inhouden!

   Delete
 8. Oh-mijn-god. Die hoedjes. Liefde <3. Jammer dat ik niet wist dat deze beurs zou plaatsvinden, anders had ik ook zeker een kijkje genomen! Maar goed, in november heb ik weer een kans!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, jammer! Maar inderdaad zeker in november gaan! De beurs wordt twee keer per jaar gehouden! :)

   Delete
 9. Wat een super leuke post en foto's!! Ziet er echt leuk uit! x

  ReplyDelete
 10. Super!
  Ik ben echt dol op al die tweedehands tasjes :). Maar zal vast prijzig zijn?
  Die hoedjes zijn ook allemaal erg mooi, maar dat zou ik zelf niet zo snel dragen denk ik.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nee, viel me hartstikke mee! Ik heb geen één prijs boven de €15 gezien van de tasjes!

   Delete
 11. wonderful shopping pieces! love them!
  happy eater time to you!
  kisses
  Maren Anita

  FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

  ReplyDelete
 12. OMG IK BEN ZO JALOERS! Ziet er echt super leuk uit! Ik wou dat ik er heen was gegaan, damn. Vooral die tas<33

  x

  ReplyDelete
 13. The vintage far comes to London every September. I managed to go there once but couldn't afford more than a small necklace. Maybe next time I can save up and see if I can buy something really good

  ReplyDelete
 14. Wat leuk zeg! Die oude reclameposters zijn gaaf. Ben er zelf nog nooit geweest, maar het ziet er gezellig uit!

  Jules x

  ReplyDelete
 15. I adore the vintage purse in the first picture. Following now

  http://princessaudu.blogspot.com/

  ReplyDelete
 16. Geweldig! Dit moet wel een paradijs voor je zijn? :p Die oude koffers zijn trouwens ook super tof :) xo

  ReplyDelete
 17. Waauw ik heb echt wat gemist! Wat een mooie foto's heb je gemaakt ^^.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  ReplyDelete
 18. super leuk! mijn moeder gaat altijd helemaal los op zulke dingen, ze komt echt thuis met een auto vol spullen meestal :P zelf ga ik altijd graag mee, leuke spulletjes scoren voor m'n kamer!

  groetjes. http://dazzlingdots.weebly.com

  ReplyDelete
 19. this looks like such a treasure trove! so many nice things!

  lifeisashoe.blogspot.com

  ReplyDelete
 20. beautiful pics. I love vintage suitcases!
  ciao :)
  Chiara
  www.chiaweb.it
  Bloglovin' | Facebook | Instagram

  ReplyDelete
 21. wauw ziet er goed uit zeg, mooie fotos ook en items! liefs, x

  ReplyDelete
 22. Erg leuk, prachtige foto's!

  ReplyDelete
 23. Wat gaaf dat je daarna toe bent geweest! Ik houd zelf ook heel erg van vintage :-)

  XO,
  Taria-ann
  www.frunettte.com

  ReplyDelete
 24. Wauw, wauw, wauw! Heel erg leuk om te zien. Ik ben gek op vintage!
  Ik volg je nu via Bloglovin' :)
  Liefs,

  ReplyDelete
 25. Het was heel gaaf! Bedankt voor de kaartjes :) Heb zelf geen foto's gemaakt dus leuk om die van jou nog even te zien.

  ReplyDelete
 26. Leuk om te lezen en je maakt mooie foto's!

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10