Friday, April 11, 2014

New In | My Primark Nijmegen Press Opening Buys

Hi loves!

EN: As you might know from earlier posts, I went to the press opening of the new Primark store in Nijmegen. Everyone who was invited received a €50 gift card and, as you probably already know, you can get quite a lot of stuff at Primark with such an amount! I was determined to try to not go over that amount too much. Turned out, I had to pay another €50 myself. Oops! But I don't regret it, as I just really looooved the collection and I didn't buy any other new summer items yet. Well, off to my buys!


NL: Zoals jullie misschien wel weten van eerdere posts, was ik aanwezig bij de persopening van de Primark in Nijmegen. Alle genodigden kregen daar een giftcard van €50 en, zoals jullie waarschijnlijk al weten, daar kan je heel wat leuke dingen van kopen bij Primark! Ik was dan ook vastbesloten om niet té veel over dat bedrag te gaan. Uiteindelijk moest ik zelf nog een keer €50 bijbetalen. Oeps! Maar ik heb er geen spijt van. Ik vond de collectie gewoon prachtig en ik had ook nog geen nieuwe kleding voor de zomer gekocht. Nou, over naar mijn aankopen!

Primark Nijmegen aankopen shoplog haul Nederland fashion blogger 50s vintage
EN: I really like the daisy print trend. It's fun and cute. Add a cute white collar and it perfectly fits  my style!

Oh, and a girl can never have enough pearls! Or, at least this girl!


NL: Ik vind de madeliefjestrend superleuk. Het is super vrolijk! Voeg daar nog een wit kraagje aan toe en het is helemaal mij!

Oh, en een meisje kan nooit genoeg parels hebben! Of dan op z'n minst dit meisje!

Primark Nijmegen aankopen shoplog haul Nederland fashion blogger 50s vintage

EN: I ran into this long kimono-like cardigan on the beach department. I have one long white cardigan now and I really like the chiqueness it adds to every outfit. This one is chique and boho at the same time, due to the fringes. And also perfect for summer and on the beach, because of the thin fabric!
NL: Ik kwam dit kimono-achtige lange vest tegen op de beach afdeling. Ik heb nu één lang wit vest en ik hou echt van de chique touch die het aan elke outfit geeft. Deze is chique en boho tegelijk, door de fringes. En hij is ook perfect voor de zomer en op het strand, vanwege het dunne stofje!

Primark Nijmegen aankopen shoplog haul Nederland fashion blogger 50s vintage

EN: The cutest earrings which will finish every outfit! They were €1,50. Need I say more?
NL: Geweldige oorbellen die elke outfit afmaken. Ze waren €1,50. Meer hoef ik niet te zeggen toch?

Primark Nijmegen aankopen shoplog haul Nederland fashion blogger 50s vintage

EN: I'm not really a denim kind of girl, but I do have a weak spot for cute denim cropped blouses. So, when I ran into the heart patterned and the polka dotted blouse, I couldn't help myself and had to take both home with me.

I've been looking for some nice new statement necklaces for a while and I really liked this one. It's a bit different from most statement necklaces and I love the detail of the little diamonds!

NL: Ik ben niet echt een spijkerstof meisje, maar ik heb wel een zwak voor gecropte denim blousejes. Toen ik dus dit hartjes en polka dot blouseje tegenkwam, kon ik niet anders dan ze allebei meenemen.

Ik zocht al een tijdje naar leuke nieuwe statement kettingen en ik vind deze erg mooi. Hij is wat anders dan de meeste statement kettingen en ik vind het detail van de kleine diamantjes heel leuk!

Primark Nijmegen aankopen shoplog haul Nederland fashion blogger 50s vintage

EN: Oh, look at these beauties! I didn't own a pair of cobalt blue shoes yet, so these are the perfect addition to my shoe collection!
NL: Kijk deze mooierds dan! Ik had nog geen kobaltblauw paar schoenen, dus deze zijn de perfecte toevoeging aan mijn schoenencollectie!

Primark Nijmegen aankopen shoplog haul Nederland fashion blogger 50s vintage

EN: When I spotted this polka dot satchel, there was absolutely no doubt whether or not I was taking it home with me. It went straight into my basket!NL: Toen ik deze stippensatchel spotte, was er geen twijfel of deze mee naar huis ging. Hij verdween gelijk in mijn mandje!

Primark Nijmegen aankopen shoplog haul Nederland fashion blogger 50s vintage

EN: I fell instantly in love with this checked sweater. Although it only cost €14, the fabric looks and feels so chique! I love it!

What do you think of my buys? And did you buy anything at Primark recently?

NL: Op deze geruite trui werd ik gelijk verliefd. Ondanks dat hij maar €14 kost, ziet het stofje er heel chique uit. Prachtig!

Wat vinden jullie van mijn aankopen? En heb je zelf de afgelopen tijd nog iets bij Primark gekocht?

Love,

Sonja


                      Follow on Bloglovin

      

49 comments

 1. Had het bijna allemaal al gezien maar zulke leuke aankopen Sonja :D
  xxxxx

  ReplyDelete
 2. Haha volgens mij was iedereen echt daar bij die opening ;).
  Ik ben niet meer zo dol op de Primark, maar wat heb jij mooie dingen gekocht zeg!
  Dat vest/kimono ding is echt zo gaaf. En die ketting ook... En zo kan ik nog wel even doorgaan haha ;). Veel plezier ervan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, het was er inderdaad druk met bloggers! :)

   Delete
 3. Super mooie aankopen! Vooral de schoenen vind ik geweldig! De kleur is echt mooi :)
  Liefs Ap

  ReplyDelete
 4. Ik had je aankopen al gezien, ze zijn erg leuk en ben benieuwd naar je outfits hiermee!
  Liefs

  ReplyDelete
 5. Leuke dingen heb je gekocht!

  ReplyDelete
 6. Ah, ik vind de madeliefjes trend ook erg leuk! Wat een leuke aankoopjes

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, zo vrolijk lente-achtig en zomers! Dankjewel!

   Delete
 7. I try not to buy from Primark much but I still get tights and knickers from there when needed. You've got 2 of my favourite prints, daisy and heart. And the satchel is perfect!

  ReplyDelete
 8. Je hebt echt mooie items gekocht! Die sandalen zijn liefde! Ze lijken me wel hoog? :D mijn boyfriend is altijd slecht gezind als ik groter ben als hem :')
  www.turnitinsideout.be

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ze zijn inderdaad wel hoog! Maar gelukkig ben ik op mijn allerhoogste hakken ongeveer even groot tot max 2 cm groter dan m'n vriend, dus hij heeft niks te klagen, haha! :)

   Delete
 9. Had het al gezegd maar vind vooral die spijkerblousjes en kimono zo geweldig! Verder ook hele leuke dingen! x

  ReplyDelete
 10. Leuke dingen heb je gekocht, het spijkerblouseje met stippen is leuk! En vind de eerste foto heel mooi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Lana! Het leek me leuk om eens een andere set-up te doen dan gewoon hangertjes aan een spijkertje voor een witte muur, haha! Goed om te horen dat je het leuk vindt!

   Delete
 11. Wauw leuke items. Die spijkerbouse is heel leuk :)

  ReplyDelete
 12. Super toffe aankopen! en die blauwe hakken<3 Echt mooi!

  x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaaa, mooi he! Ik hoefde ook echt niet lang na te denken over die hakken!

   Delete
 13. Dat spijkerblouse vind ik erg leuk. Net als jij draag ik weinig spijker maar die blousjes vind ik vaak wel leuk en zitten fijn! Ik ga volgende week naar de primark in rotterdam. Vind ik niet zo'n fijne maar mijn vriendin woont er bijna naast dus dat is handige combi. Hopelijk hebben ze die collectie daar ook!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, de blousjes vind ik vaak wel heel leuk! Veel plezier met shoppen van de week!

   Delete
 14. Wat heb je mooie dingen gekocht!

  ReplyDelete
 15. Wauw, wat een ontzettend leuke foto! Hele gave setting. Ik vind al je aankopen eigenlijk erg leuk maar ik ben vooral verliefd op je hakken en het denim blousje met hartjes. De hak van die schoen is geweldig! En de kleur natuurlijk ook.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ik dacht, ik doe eens een andere setting! Leuk dat je het leuk vindt! Jaa, die hak en die kleur zijn prachtig he!

   Delete
 16. Stomme parels, lekker over de grond vallen in Amsterdam.:P
  Heb je het nog een beetje kunnen repareren?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, dat was een andere parelketting. Helaas was die een stuk duurder dan €2,50... Heb het nog niet geprobeerd te repareren! Komt als ik weer meer tijd heb, haha!

   Delete
 17. Wauw echt geweldige aankopen! x

  ReplyDelete
 18. Wow, feel very jealous right now :) lovely goodies!!!! loved everything, I love Primark, even though they abuse the labour in poor countries, but they do have nice staff which is so hard to resist. Thank you for sharing darling, wish you great week ahead! <3 xoxo

  www.stylehenge.com

  ReplyDelete
 19. Ik vind het altijd wel grappig om te zien dat ik sommige items absoluut niet zou kopen, en je vervolgens met outfit foto's op de proppen komt waarvan ik denk: wauw. De twee blauwe blousjes zou ik ook zo hebben gekocht, maar vooral bij de kimono ben ik benieuwd wat je er van gaat maken. Knap dat je van kledingstukken inziet dat het wat kan worden!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaah, dit vind ik echt een superlief compliment! Outfit foto's komen binnenkort. Ik ben benieuwd of je ze weer mooi gaat vinden! :) XX

   Delete
 20. Wauw Sonja, je hebt echt hele leuke dingen gekocht! Dat blousje met die hartjes had ik ook aangepast, maar hij stond mij helaas niet zo mooi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aah, jammer van het blousje! En dankjewel! :)

   Delete
 21. Jeans met printje is echt leuk! Jammer alleen dat ik er uit zie als 12 als ik zoiets aan doe, ben benieuwd hoe jij het straks allemaal gaat combineren!

  ReplyDelete
 22. Mooie items heb je er gekocht! Mooi op de foto gezet ook op de eerste foto :)
  Vooral je hakken (die kleur blauw is zo mooi!) en je denim topjes zijn leuk!

  ReplyDelete
 23. De ketting vind ik helemaal geweldig. De jeans tops met print zijn ook heel cute. :) xx

  ReplyDelete
 24. I have nominated you for the Liebster Awards.You can read more about it on my blog: http://the-0ther-blog.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 25. Je hebt wel echt de vintage achtige items er tussenuit gepikt. Super leuke aankoopjes! :)

  ReplyDelete
 26. Oh, die schoenen, echt ge-wel-dig!

  ReplyDelete
 27. Wat een leuke aankopen! De top met madeliefjes en de satchel heb ik zelf ook, die waren gewoon te lief om te laten hangen ;)

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10