Wednesday, April 2, 2014

GESLOTEN | Winactie | Win 5x2 kaarten voor de VerzamelaarsJaarbeurs

Hi lieverds!

Afgelopen november ging ik samen met mijn vriend en vader voor het eerst naar de VerzamelaarsJaarbeurs. Ik ging er eigenlijk heen vanwege de enorme platenbeurs, maar toen ik daar aankwam bleek er nog véél meer te zijn. En dan heb ik het over stands vol met prachtige vintage accessoires en kleding, bijzondere antieke items, grammofoonspelers, retro meubels en nog véél meer moois. En dat dan zover het oog reikt! Die keer heb ik helaas alleen vluchtig bij de vintage stallen kunnen kijken, omdat we vrij laat waren en ons doel was om een hele lading nieuwe platen in te slaan. Dat is overigens érg goed gelukt! Deze keer ga ik weer en dan ga ik extra vroeg zodat ik overal kan kijken!

Lijkt het jou ook leuk om bij de beurs te zijn? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk aan 5 van jullie 2 kaarten weggeven! Met de tickets kan je op 12 of 13 april (je mag zelf kiezen) naar de beurs.

Winactie Win 5x2 kaarten verzamelaarsjaarbeurs vintage antiek platenbeurs jaarbeurs utrecht

Waar?

Wanneer?


Wat?


Tip!

Jaarbeurs Utrecht

12 april (zaterdag) van 9:00-17:00 uur
13 april (zondag) van 10:00-17:00 uur

Ruim 2000 stands met alles wat er maar te verzamelen valt. Waaronder dus vintage kleding en accessoires, antiek, retro meubels en LPs!

Verder is er ook een expositie over The Beatles die 50 jaar geleden hun enige optreden in Nederland gaven, een expositie over de historie van Nederland aan de hand van verpakkingen, blikken en reclamemateriaal en een expositie met iconische posters.

Breng contant geld mee! Je kan bij de kraampjes niet pinnen. De jaarbeurs heeft wel een pinautomaat, maar daar staat een lange rij.

Wat moet je doen om te winnen?

Verplicht
- Volg mijn blog op Bloglovin' (of GFC als je geen Bloglovin' hebt)
- Laat een reactie achter met je e-mail adres (hier sturen we de e-tickets namelijk naartoe!)

Optioneel
- Like mijn blog op Facebook (+1)

De winnaars krijgen woensdag 9 april een e-mail. Zodra je op die mail reageert, ontvang je een volgende mail met de tickets!

Mocht je niet winnen, maar toch graag willen gaan, dan kan je met korting kaarten kopen op de site van de VerzamelaarsJaarbeurs of zonder korting aan de kassa tijdens de beurs.

Liefs,

Sonja


                      Follow on Bloglovin

      

17 comments

 1. Ik volg je nu op bloglovin! :))
  Mijn adres is fashioncosmo13@gmail.com

  Groetjes!!
  Vanesa,

  ReplyDelete
 2. Ik volg je op bloglovin en heb je facebook geliked, super actie!

  x emmaseegers@hotmail.com

  ReplyDelete
 3. Ik kwam je blog net tegen via-via :) en ik wil heel graag meedoen, want ik wil dolgraag kijken voor leuke spulletjes voor het huisje van mij en mijn vriend (in de zomer gaan we hopelijk na 6 jaar samenwonen in een huurhuisje!! yay!) en ook voor Michael Jackson spullen voor mijn verzameling <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leuk dat je me gevonden hebt! En wat leuk ook dat je gaat samenwonen en een Michael Jackson verzameling hebt! Je zou vast een aantal mooie dingen kunnen vinden op de beurs! :)

   Delete
 4. Bedankt voor de tip Sonja! Ik doe graag mee ^^. Wellicht kunnen we elkaar dan ook ontmoeten? ;)
  Jammer dat je niet mee kan doen met mijn winactie ( tickets voor de Vintage Beauty Beurs). Had je graag willen ontmoeten ^^.

  Liefs,
  Kim

  info@vintageandbeauty.com

  ReplyDelete
 5. Ja, heeeel leuk. Ik wil super graag winnen!! Ik volg je op bloglovin en facebook :) Ik ga hopelijk heel snel verhuizen en vind retro/vintage helemaal leuk dus deze beurs is ideaal om lekker te shoppen voor een nieuw huisje.

  ReplyDelete
 6. Oohjaa en mijn email adres is koffervoldromen@gmail.com

  ReplyDelete
 7. O wat gaaf! Ik moet mijn platenverzamelijk ook nodig weer eens verversen! Ik kan je niet volgen op facebook want dat heb ik niet, en op Bloglovin' volg ik je al!

  mooddressing@outlook.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wat leuk dat je ook een platenverzameling hebt! Ik ook! :)

   Delete
 8. Ehrmehrgehrd jaaaaa!! Ik wil hier zo graag heen maar ik ben een arme student dus ik moet alles bij elkaar harken. Ik dacht dat ik je allang volgde op BL maar blijkbaar niet dus dat ga ik nog even doen, en je pagina likken uiteraard ook. Ga je zelf ook naar de beurs? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. (Ik moet echt beter lezen voortaan want dat staat gewoon in je blogpost) (Einde spam van mijn kant)

   Delete
  2. Hahaha! Leuk dat je meedoet! Ik ga zelf ook naar de beurs :)

   Delete
 9. O shit ik vergeet m'n email (normaal kun je die invullen in een vakje bij de comment en die is dan alleen zichtbaar voor de webmaster, is handig!) : info@paperboats.nl

  ReplyDelete
 10. Jaaaa, hier wil ik heel graag heen! Ik ben onlangs verhuisd en volop bezig om van mijn huisje een thuis te maken dus ik hoop hier veel schatten te vinden!
  Ik doe ook mee, je blog is geliked en de Facebook pagina ook.
  Mijn emailadres zet ik nooit openbaar vanwege spam enzo dus die heb ik via een PM op Facebook gestuurd. Als dat een probleem is, let me know!

  ReplyDelete
 11. Oh, dat lijkt me heel tof! En lekker dichtbij voor mij. :) Ik deed natuurlijk beide al! Liefs, Rowan

  ReplyDelete
 12. ooh ik doe graag mee! Ik wil al heel lang naar zo'n beurs, bij mij in de buurt zijn bijna geen tweedehandswinkels :(
  mijn mailadres: lucavanbreda@gmail.com

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10