Friday, May 9, 2014

Outfit | Boho Meets 50s

Hi loves!

EN: As soon as spring kicked in, I found myself grabbing for my feather earrings and I started looking for my beloved aztec top. Somehow I only wear these items in spring and summer. Probably because they have this boho vibe, which feels very suitable for spring. Anyway, I finally found my aztec top in the back of my closet and decided to wear it in this boho meets 50s kind of outfit.

Actually it's very grey, cold, wet and windy in the Netherlands today, but I wore this outfit last weekend, when the weather wasn't like this yet. What do you think of this outfit?

P.S. Tomorrow I'm off on vacation to Fuerteventura! Fuerteventura is one of the Canary Islands in the Atlantic Ocean near North Africa. I will not be able to blog from there, as I will only bring my phone with me and not my laptop, but I have some posts planned and I can't wait to show you all my photos when I get back!
NL: Zo gauw als het lente werd, merkte ik dat ik mijn veren oorbellen weer ging pakken en ging ik op zoek naar mijn aztec top. Op de een of andere manier draag ik deze items alleen in de lente en zomer. Waarschijnlijk omdat ze een boho vibe hebben, die heel goed past bij de lente! Uiteindelijk vond ik mijn aztec top achterin mijn kast en besloot ik hem te dragen in deze boho meets 50s outfit.

Zoals jullie weten is het vandaag eigenlijk heel grijs, kous, nat en winderig in Nederland, maar ik droeg deze outfit afgelopen weekend, toen het weer nog mooier was. Wat vinden jullie van deze outfit?

P.S. Morgen vertrek ik op vakantie naar Fuerteventura! Fuerteventura is een Canarisch Eiland in de Atlantische Oceaan bij Noord Afrika. Ik kan daar niet bloggen, aangezien ik alleen mijn telefoon meeneem en niet mijn laptop, maar ik heb een paar posts geplanned en ik kan niet wachten om jullie al mijn foto's te laten zien als ik terug ben!

Dutch fashion blogger outfit Amsterdam boho aztec feathers lace socks beige red hair red lips

Dutch fashion blogger outfit Amsterdam boho aztec feathers lace socks beige red hair red lips
Dutch fashion blogger outfit Amsterdam boho aztec feathers lace socks beige red hair red lips
Dutch fashion blogger outfit Amsterdam boho aztec feathers lace socks beige red hair red lips
Dutch fashion blogger outfit Amsterdam boho aztec feathers lace socks beige red hair red lips
Dutch fashion blogger outfit Amsterdam boho aztec feathers lace socks beige red hair red lips
Dutch fashion blogger outfit Amsterdam boho aztec feathers lace socks beige red hair red lips
Dutch fashion blogger outfit Amsterdam boho aztec feathers lace socks beige red hair red lips
Dutch fashion blogger outfit Amsterdam boho aztec feathers lace socks beige red hair red lips
Dutch fashion blogger outfit Amsterdam boho aztec feathers lace socks beige red hair red lipsI'm wearing

Off Shoulder Aztec Top - H&M
Tulle Midi Skirt - H&M
Braided Telt - From Paris
Feather Earrings - Primark
Quilted Faux Leather Backpack - Sacha
Beige Ankle Boots - Primark
Off White Lace Socks - H&M
Seam Tights - Very Cherry

Photos by Nathalie Kemna

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

17 comments

 1. Leuk! Mooie fotolocatie ook, ik mis dat weer zeg! Veel plezier op vakantie!

  ReplyDelete
 2. Absoluut prachtig! Heel mooi! Veel plezier op vakantie!

  x Angela
  www.bouncingbrunette.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Super leuk gecombineerd! Het riempje maakt de outfit ook helemaal compleet. En veel plezier op vakantie!

  ReplyDelete
 4. Prachtige outfit. vooral je top is gaaf. Veel plezier op je vakantie! Ik vertrek morgen ook! Ik ga naar Malta.

  x

  ReplyDelete
 5. Heel mooie foto's! Je sokjes zijn heel schattig, leuk detail! Fijne vakantie!!

  ♥ Saskia
  formerparades.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Wat een leuke outfit! Die top is heel erg mooi!

  ReplyDelete
 7. Beautiful photos! I really like the top!
  x/Madison

  ReplyDelete
 8. Ah die rok staat je zo mooi, ik wil ook midi rokken kunnen dragen : ( En veel plezier op reis!
  Liefs

  ReplyDelete
 9. Aww ze zijn super mooi geworden lief!!!
  LOVE the last detailshot!!!
  Kissss

  Nathalie
  www.nathalie-kemna.nl

  ReplyDelete
 10. Love that sexy tights <3 <3

  ReplyDelete
 11. Wat zie je er weer tof uit Sonja! Heel leuk <3

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  ReplyDelete
 12. Hele leuke outfit! En mooie locatie waar je, je foto's hebt gemaakt! En heel veel plezier in Fuertaventura ik wil graag weer terug!

  Liefs, Jet

  ReplyDelete
 13. PRACHTIG wat je aanhebt!
  Vind je haarkleur ook supermooi... echt knap!
  Keep on bloggin'
  xo
  leila leopardxlipstick.blogspot.be
  leopardxlipstick.blogspot.be

  ReplyDelete
 14. looooooove the bag schat! x Dani

  http://www.missiontostyle.nl

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10