Friday, May 30, 2014

Outfit | Dressing Up Flip Flops on Fuerteventura

Hi lovelies!

EN: You might have seen a glimpse of this outfit in my Fuerteventura holiday diary, as I was wearing this outfit (minus the hat, and the flip flops traded for brogues) when we were doing a quad tour. It's a good thing I wasn't wearing the hat then, because it would have definitely flew off my head with all the wind! I'm sort of obliged to wear hats when I'm on a sunny location, as my hair separation line and face get sunburned rather quickly. But luckily, I'm a huge hat lover, so I'm happy to wear them! This is the first outfit on my blog with this kimono and I'm so in love with it! It dresses up a simple black and white outfit, it protects me from the sun and it's made from a very thin fabric, so I didn't get too warm! The flip flops turn this outfit into a relaxed summer holiday look, while at the same time the hat and the earrings dress the look up a little. What do you think of it?
NL: Jullie hebben wellicht al een glimp van deze outfit opgevangen in mijn holiday diary, aangezien ik deze outfit (min de hoed, en de slippers vervangen door brogues) droeg toen we een quad tour deden. Heel fijn dat ik de hoed toen niet droeg, want hij zou zeker af zijn gewaaid met die wind! Ik ben op hele zonnige plaatsen soort van verplicht om hoeden te dragen, aangezien mijn haarscheiding en gezicht erg snel verbranden. Maar gelukkig ben ik gek op hoeden, dus ik draag ze graag! Dit is de eerste outfit op mijn blog met deze kimono en ik ben er zó blij mee! Hij maakt een simpele zwart/wit outfit helemaal af, beschermd me tegen de zon en het materiaal is zo dun dat ik het er ook niet te heet in krijg. De slippers zorgen voor een relaxte vakantie look en de outfit wordt weer wat chiquer door de hoed en de oorbellen. Wat vinden jullie ervan?

Chique Vacation Holiday Outfit Fashion Blogger Floppy Hat Kimono Retro Vintage Playsuit

Chique Vacation Holiday Outfit Fashion Blogger Floppy Hat Kimono Retro Vintage Playsuit
Chique Vacation Holiday Outfit Fashion Blogger Floppy Hat Kimono Retro Vintage Playsuit
Chique Vacation Holiday Outfit Fashion Blogger Floppy Hat Kimono Retro Vintage Playsuit
Chique Vacation Holiday Outfit Fashion Blogger Floppy Hat Kimono Retro Vintage Playsuit
Chique Vacation Holiday Outfit Fashion Blogger Floppy Hat Kimono Retro Vintage Playsuit
Chique Vacation Holiday Outfit Fashion Blogger Floppy Hat Kimono Retro Vintage Playsuit
Chique Vacation Holiday Outfit Fashion Blogger Floppy Hat Kimono Retro Vintage Playsuit

I'm wearing

Playsuit - H&M
White belt - H&M
Kimono - Primark
Straw floppy hat - SIX
Flip flops - Ipanema
Earrings - Primark

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

28 comments

 1. The Kimono is perfect, I love the print on it. This pairing is great, it dressed up the romper and adds some colour. Nice addition of the hat, perfect for a summer look.

  http://princessaudu.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! The kimono is indeed great to add some colour! :)

   Delete
 2. Zo'n playsuit staat je super mooi! :)

  ReplyDelete
 3. Ik ben officieel jaloers op je hoed!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, thanks! Hij is van de SIX van vorig jaar! Wellicht hebben ze dit jaar iets soortgelijks :-)

   Delete
 4. Ge-wel-dig!!!! Vooral de kimono vind ik super mooi! :-)

  ReplyDelete
 5. wat een mooie outfit! Het lijkt net of de foto's uit een tijdschrift komen, zo gaaf zijn ze ! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awwwh, superlief! Zal het doorgeven aan mijn vriend; de fotograaf ;-)

   Delete
 6. Prachtige outfit + foto's, en wat heerlijk dat je lekker op Fuerteventura zit, geniet ervan!

  Jules x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! :D Ik ben wel al weer terug, maar was heerlijk! :)

   Delete
 7. Wauw, ik denk dat dit mijn favoriete outfit van jou is! Suuuper leuke outfit en de foto's zijn ook prachtig, die jumpsuit staat je heel mooi!

  ReplyDelete
 8. Die foto's zijn echt zo leuk geworden. Zeker die tweede vind ik echt prachtig. En je kimono is ook prachtig.

  ReplyDelete
 9. Hele gave outfit! Die kimono is echt zo mooi!
  Gave foto's ook <3

  ReplyDelete
 10. Wat een onwijs mooie kimono! Oh wat baal ik dat de Primark 2 uur rijden voor mij is :( Wil zo graag een maar helaas!
  Die gele crop top is trouwens te koop hoor haha ;) check fb pagina UniekBoetiek. Daar verkoop ik mijn vintage pareltjes.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Kim! Het is op zich wel de moeite waard om eens een tripje te boeken! Deed ik ook voor er een in Zaandam was :-)

   Delete
 11. heerlijke outfit en wat zijn kimono's toch leuk!

  XO

  ReplyDelete
 12. Wauw! Het lijkt alsof ik in een blad zit te bladeren, prachtig! x

  ReplyDelete
 13. Wat een prachtige kimono<3 Wauw!

  x

  ReplyDelete
 14. Echt een heerlijke zomerse outfit! En mooie foto's! x

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10