Wednesday, May 14, 2014

Outfit Shoot Bloopers #3

Hello loves!

EN: Being away on vacation and being unable to blog from there, I thought this was the perfect timing for the third edition of my outfit shoot bloopers! You seem to have loved the earlier two editions and I think, this one will be even better than the previous two! At least, I've been laughing at myself heartily while creating this post and I hope you will enjoy it too! Well, sit back, relax and have a good laugh!

NL: Nu ik op vakantie ben en niet in staat ben om vanaf daar te bloggen, leek dit mij de perfecte timing voor de derde editie van mijn outfit shoot bloopers! Jullie vonden de vorige twee edities volgens mij al erg leuk en volgens mij is deze nog beter dan de vorige twee! Ik heb in ieder geval hartelijk mezelf zitten uitlachen terwijl ik deze post aan het maken was en ik hoop dat het ook op jullie lachspieren zal werken! Ik zou zeggen, ga lekker zitten en lachze!


EN: Well, this was obviously my most photogenic shoot ever! Sometimes, me and Ellen are in a weird mood resulting in photos like these.
NL: Zoals je kan zien was dit overduidelijk mijn meest fotogenieke shoot ooit! Soms hebben Ellen en ik een melige bui en dan is dit het resultaat.EN: "Let's just pull a weird face!" is what I think everytime I feel like my face gets stuck in one look.


NL: Dit soort hoofden zijn het resultaat als ik het gevoel krijg dat mijn gezicht vastgeroest raakt in één houding.


EN: Not sure what was up here. I guess it had something to do with wind!

Any favorite bloopers? I hope you enjoyed this post!

NL: Geen idee wat er hier aan de hand was. Waarschijnlijk iets met wind!

Nog favoriete bloopers? Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

16 comments

 1. Haha ik lig meteen weer in een deuk!

  ReplyDelete
 2. hahaha wat een leuk en origineel idee!

  ReplyDelete
 3. Hahaha geweldig! Ik vraag me af hoe het kan dat je zelfs met zulke hoofden nog een prachtige meid bent!? Ik heb hier met een glimlach naar gekeken!
  Liefs, Ypie

  ReplyDelete
 4. Hahah geweldig om te zien!

  ReplyDelete
 5. Haha heel leuk! Zo heb ik er ook heel wat!

  X Laura

  http://bagsandsushi.com

  ReplyDelete
 6. Superleuk om te zien!:)
  Liefs,x

  ReplyDelete
 7. Geweldig leuk Sonja, en ik altijd maar denken dat je fotogeniek was hihi :)!

  liefs,
  Femke

  ReplyDelete
 8. Haha, superleuk!

  En geniet nog maar lekker van je vakantie ;)  www.style-chameleon.com

  ReplyDelete
 9. Die hakken staan je echt prachtig!

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10