Wednesday, May 7, 2014

Summer Heels with Ankle Straps

Hi dears!

EN: As you might know by now, I'm a huge high heels lover. So, in summer I love to wear high heeled sandals. Especially when they have ankle straps, I simply can't resist! The ankle straps ensure that your heels fit tightly to your feet and that makes walking in them much easier and more comfortable! High summer heels with ankle straps come in various different types and I'm showing you some of my favorites in this post!

NL: Zoals je inmiddels misschien wel weet, ben ik gek op hoge hakken. In de zomer draag ik dan ook graag sandaaltjes met hakken. Vooral als ze een enkelbandje hebben, kan ik ze niet weerstaan! Een bandje om je enkel zorgt ervoor dat de schoen stevig aan je voet vastzit en dat loopt een stuk fijner en makkelijker dan zonder! Er zijn heel wat verschillende soorten haksandalen met enkelbandjes en in deze post laat ik jullie een aantal van mijn favorieten zien! 

Invito sandalen hak enkelbandje high heel strappy sandals wedges sleehak ankle strap


EN: Number 1, 3, 4 and 5 are all available at the Invito online shop. The other two are from Very Cherry. I just love the simple strappy sandal from Steve Madden. They are so chique and they will go with just every outfit! The black wedges will look great with a skater skirt, I think! Also, I really love the colourful wedges! I can already see them in an outfit with a yellow chiffon midi skirt happily flowing in the wind on a sunny beach, with a nice crop top and a floppy hat. Ooh, how I love summer!


What do you think of heeled sandals? Are you going to purchase a pair for this summer?

NL: Nummer 1, 3, 4 en 5 zijn allemaal verkrijgbaar in de online shop van Invito. De andere twee zijn van Very Cherry. Ik vind de simpele strappy sandaaltjes van Steve Madden zo prachtig! Ze zijn zo chique en staan bij elke outfit! De zwarte wedges staan denk ik superleuk onder een skater rokje. En de kleurrijke wedges vind ik ook zó leuk! Ik zie ze al helemaal voor me in een outfit met een gele chiffon midi rok vrolijk waaiend in de wind op een warm strand, met een crop top en een flaphoed. Ooh, wat houd ik toch van de zomer!

Wat vinden jullie van sandalen met hakken? En ga je nog een paar kopen voor komende zomer?

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin


16 comments

 1. I love heels!
  Zitten zeker een aantal toffe bij.

  ReplyDelete
 2. Not for me. I need sturdy shoes that support my granny feet

  ReplyDelete
 3. Die witte vind ik het mooist! Ik hou van zulk soort sandaaltjes. Lekker zomers!

  ReplyDelete
 4. Die met het strikje en de dotjes aan de binnenkant zijn echt te schattig zeg! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

  ReplyDelete
 5. Ik vind de zwarte rechtsboven erg mooi! En die van Very Cherry zijn ook echt cute. Ik vind zo'n bandje over de wreef ook altijd fijn: staat mooi en loopt zoveel steviger. :)

  ReplyDelete
 6. ooh zo'n leuke schoenen !!
  heb je mijn laatste blogpost gezien ?

  www.v-fashionwise.com

  ReplyDelete
 7. Gewelldige heels! Vooral het eerste paar vind ik prachtig!

  ReplyDelete
 8. Cute shoe picks! SO pretty for the summer :)

  Take care,
  Daniella xx

  ReplyDelete
 9. you definitely rock heels like nobody's business- they look so effortless on you! and i'm partial to the ankle strapped ones, too- i think they look so feminine :)

  xo Marlen
  Messages on a Napkin

  ReplyDelete
 10. I like the nude heels.

  the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10