Monday, June 2, 2014

Outfit | Classy Black & White

Hi sweeties!

EN: I had such a great weekend! On saturday, I went to the NSMBL super sale with Ellen, where I bought a dress and a clutch from Yara (who recognized me!) and a skirt from Anna (the founder of NSMBL) and who also interviewed me about my outfit, because she loved it so much! I was so flattered! At night, me and the boyfriend went to my uncle and aunts' place to have dinner with them and my cousins, parents, my sister, her boyfriend and my brother. On sunday, I went to the park with the boyfriend and we frisbeed a little. Later we went to 'Rolling Kitchens', which is a sort of food festival with an enormous amount of little kitchens on wheels. It was so much fun! The outfit in this post is from saturday. I wore it to both the sale and dinner. It's a simple black and white outfit, but also very classy and chique! What do you think of it? And how was your weekend?

NL: Ik heb zo'n fijn weekend gehad! Op zaterdag ging ik naar de NSMBL super sale met Ellen, waar ik een jurkje en een clutch van Yara kocht (die mij herkende!) en een rok van Anna (de oprichtster van NSMBL) die mij ook nog interviewde over mijn outfit, omdat ze hem zo leuk vond! Zo lief! 's Avonds ging ik met mijn vriend naar een oom en tante van mij om met hen en met mijn neefje, nichtje, ouders, zusje, haar vriend en mijn broertje te eten. Op zondag ging ik met mijn vriend naar het park en hebben we even gefrisbeet. Daarna zijn we nog naar de Rollende Keukens gegaan, een soort eet-festival bij Westergas met heel veel kleine keukentjes op wielen. Dat was echt superleuk! De outfit in deze post is van zaterdag. Ik droeg het naar zowel de sale als naar mijn oom en tante. Het is een simpele zwart/wit outfit, maar ook klassiek! Wat vinden jullie ervan? En hoe was jullie weekend?I'm wearing

Faux leather laser cut crop top - Primark
Midi pencil skirt - Primark
Faux leather backpack - Sacha
Strappy sandals - Zara
Earrings - Primark

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

EN: P.S. I joined the Zalando Blogger Awards! Would you like to vote for me? Would be great if you did! Plus, you can win a €500 shopping voucher when doing so!
NL: P.S. Ik doe mee met de Zalando Blogger Awards! Willen jullie op mij stemmen? Dat zou ik geweldig vinden! En je kan er ook nog een shopping voucher van €500 mee winnen!

Zalando's Blogger Awards 2014

17 comments

 1. Hele leuke outfit! Prachtig topje!

  ReplyDelete
 2. Prachtige outfit Sonja! Hele mooie rok!

  X Laura

  http://bagsandsushi.com

  ReplyDelete
 3. Wat een gave look! Ik hou van je top!

  x

  ReplyDelete
 4. Wat leuk dat Yara je herkende! Superleuke outfit!

  ReplyDelete
 5. Je ziet er weer geweldig uit!

  x Angela
  www.bouncingbrunette.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Supertoffe outfit weer, Sonja :) Waar is je lipstick van? Misschien kan je daar ook eens wat over schrijven want jouw lipsticks zijn altijd z mooi!

  liefs,
  Femke

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel Femke! Deze lipstick is van Catrice (nummer 310). Maar mijn favoriete heb ik in Fuerteventura in de koelkast van ons appartement laten liggen, haha! Die was van HEMA, maar weet niet meer welk nummer! Maar leuk idee! Zal er eens een post over schrijven! :)

   xx Sonja

   Delete
 7. Ziet er ontzettend mooi uit zeg!

  ReplyDelete
 8. Wat een gave en prachtige outfit! Rollende keukens zag ik veel voorbij komen, leek me erg leuk! x

  ReplyDelete
 9. Gorgeous outfit as always!! You look stunning :)
  Ava xox
  http://xovintagewayoflifexo.blogspot.co.uk/

  ReplyDelete
 10. Leuke outfit!
  Die kokerrokken staan je echt ontzettend goed!
  Heel cool dat je naar de NSMBL sale bent gegaan en hun allemaal hebt ontmoet!

  ReplyDelete
 11. Mooie outfit!

  Ik ben heel benieuwd wat je hebt gekocht bij de NSMBL sale ;)  www.style-chameleon.com

  ReplyDelete
 12. I loooove je top. Heb je die lang geleden bij Primark gekocht? O en ik heb op je gestemd!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, super bedankt voor je stem! De top heb ik eind november gekocht bij Primark, dus ik verwacht dat ze 'm niet meer hebben, maar je zou het in zo'n Primark forum topic kunnen vragen of mensen hem recent nog gezien hebben! :)

   Delete
  2. Will do! Dankje!

   Delete
 13. Mooie rok, die koker-rokken staan jou en je perfecte lengte + figuur echt goed.
  Pretty!


  X Lauren

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10