Friday, June 27, 2014

Outfit | Graduating in Yara's Dress

Hi sweeties!

EN: Last wednesday I received my master's diploma! For the occasion, I decided to wear the dress I bought from Yara at the NSMBL sale. As soon as I got it, I knew I was going to wear my pretty beaded Zara clutch with it, which my mom gave me for my birthday. I'm so happy with both items! I didn't have a dress with this fit yet. Plus, I'm so in love with the big collar! And the purse is just such a statement piece. I love it! Of course, I paired it with my usual red lips and nails, haha! What do you think of this look?


P.S. Today, we will receive the keys to our very first very own apartment! We've been living together for almost one and a half year now in a rented apartment, but now the bf actually bought a place! I'm still pinching myself! Of course, pictures will follow once we're done furnishing and decorating our new home!
NL: Afgelopen woensdag kreeg ik mijn master diploma! Voor deze gelegenheid had ik de jurk aangetrokken die ik van Yara heb overgekocht bij de NSMBL sale. Meteen toen ik de jurk had, wist ik dat ik hem ging dragen met mijn mooie Zara kraaltjes clutch, die ik van mijn moeder kreeg voor mijn verjaardag. Ik ben met allebei zo blij! Ik had nog geen jurk met deze pasvorm en daarnaast ben ik ook zó verliefd op de grote kraag! En het tasje is zo'n fijn statement item! Natuurlijk combineerde ik de outfit met mijn gebruikelijke rode lippen en nagels, haha! Wat vinden jullie van deze look?

P.S. Vandaag krijgen we de sleutel van ons allereerste echte eigen appartement! We wonen nu al bijna anderhalf jaar samen in een huurhuis, maar mijn vriend heeft er nu een gekocht! Ik ben mezelf nog steeds aan het knijpen, haha! Natuurlijk volgen er foto's zodra we klaar zijn met de inrichting van ons nieuwe huisje!

Outfit fashion blogger graduation Yara Michels dress clutch beads zara amsterdam red blue

Outfit fashion blogger graduation Yara Michels dress clutch beads zara amsterdam red blue
Outfit fashion blogger graduation Yara Michels dress clutch beads zara amsterdam
Outfit fashion blogger graduation Yara Michels dress clutch beads zara amsterdam red blue
Outfit fashion blogger graduation Yara Michels dress clutch beads zara amsterdam red blue
Outfit fashion blogger graduation Yara Michels dress clutch beads zara amsterdam red blue
Outfit fashion blogger graduation Yara Michels dress clutch beads zara amsterdam red blue
Outfit fashion blogger graduation Yara Michels dress clutch beads zara amsterdam red blue
Outfit fashion blogger graduation Yara Michels dress clutch beads zara amsterdam red blue
Outfit fashion blogger graduation Yara Michels dress clutch beads zara amsterdam red blue
Outfit fashion blogger graduation Yara Michels dress clutch beads zara amsterdam red blue

I'm wearing

Dress - Second hand from Yara
Shoes - Primark
Earrings - H&M
Purse - Zara, gift

Photos by Ellen Oudejans

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

EN: P.S. I joined the Zalando Blogger Awards! Would you like to vote for me? Would be great if you did! Plus, you can win a €500 shopping voucher when doing so!
NL: P.S. Ik doe mee met de Zalando Blogger Awards! Willen jullie op mij stemmen? Dat zou ik geweldig vinden! En je kan er ook nog een shopping voucher van €500 mee winnen!
Zalando's Blogger Awards 2014

15 comments

 1. Wat een leuke jurk! Heel erg mooi! En gefeliciteerd met je master en het nieuwe huisje! Succes nog verder in de toekomst :)

  ReplyDelete
 2. Love the outfit! Yesterday I recieved my wooden sunglasses! Really cool for the summer! Check it out at http://www.beaverbril.nl or click here!

  ReplyDelete
 3. Wauw, heel mooi jurkje! Gefeliciteerd met je master en jullie appartement! :) Liefs, Rowan

  ReplyDelete
 4. Gefeliciteerd, je schoenen zijn gaaf!

  ReplyDelete
 5. waaah mn arty foto is goed gelukt al zeg ik het zelf

  ReplyDelete
 6. Wat een onwijs schattig jurkje! Helemaal een Sonja jurkje :)
  Leuk dat jullie een eigen huisje hebben, dat lijkt me ook zo onwijs gaaf. Veel klusplezier de komende tijd.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  ReplyDelete
 7. Gefeliciteerd met het behalen van je master! :)
  Hele mooie foto's, mooie kleur heels en je tasje vind ik ook onwijs leuk.
  Fijn weekend!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Linda! Ik ben zelf ook echt verliefd op het tasje!

   Delete
 8. Gefeliciteerd! En wat staat die jurk je mooi :)

  ReplyDelete
 9. Staat je echt goed die jurk!  www.style-chameleon.com

  WIN A €190 PROUD JACKET ON MY BLOG

  ReplyDelete
 10. Gefeliciteerd met je diploma en met het huis! Spannend en super leuk! En wat een mooie jurk! x

  ReplyDelete
 11. super leuke outfit en wat heb je prachtig haar!
  x

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10