Monday, June 16, 2014

Outfit | The Green Fan Skirt - With & Without Coat

Hi sweeties!

EN: Last friday, I finally had the chance to wear my new skirt I bought at the Very Cherry pop-up store a few weeks ago. I already told you all about how much I love this skirt, and here it is finally for you all to see! On friday, me and my boyfriend went to two birthday parties and, of course, we also watched the soccer match between Spain and the Netherlands. I like wearing a simple top cropped and knotted with a midi skirt. It gives a nice playful yet chique effect, I think! Oh, I'm so head over heels in love with this skir! I already know how I'm going to wear it when fall arrives, haha! In this post I'm wearing it both with and without my lace summer coat. I think the coat matches this outfit perfectly! What do you think of this look?

NL: Afgelopen vrijdag had ik eindelijk de mogelijkheid om mijn nieuwe rok te dragen die ik een paar weken geleden kocht bij de Very Cherry pop-up store. Ik vertelde jullie toen al uitgebreid hoe verliefd ik op deze rok ben en nu is hij dan eindelijk ook op mijn blog te zien! Vrijdag ging ik met mijn vriend naar twee verjaardagen en keken we natuurlijk ook de wedstrijd Nederland-Spanje. Ik draag heel graag simpele tops cropped en opgeknoopt boven een midirok. Het geeft zo'n speels en tegelijk ook chique effect, vind ik! Oh, ik ben zo verliefd op deze rok dat ik gewoon al weet hoe ik hem in de herfst ga dragen, haha! In deze post draag ik hem zowel met als zonder jas. De jas past naar mijn idee perfect bij de outfit! Wat vinden jullie ervan?

Fashion blogger midi skirt outfit vintage retro red hair red lips cherry earrings

Fashion blogger midi skirt outfit vintage retro red hair red lips cherry earrings
Fashion blogger midi skirt outfit vintage retro red hair red lips cherry earrings
Fashion blogger midi skirt outfit vintage retro red hair red lips cherry earrings
Fashion blogger midi skirt outfit vintage retro red hair red lips cherry earrings
Fashion blogger midi skirt outfit vintage retro red hair red lips cherry earrings
Fashion blogger midi skirt outfit vintage retro red hair red lips cherry earrings
Fashion blogger midi skirt outfit vintage retro red hair red lips cherry earrings
Fashion blogger midi skirt outfit vintage retro red hair red lips cherry earrings
Fashion blogger midi skirt outfit vintage retro red hair red lips cherry earrings
Fashion blogger midi skirt outfit vintage retro red hair red lips cherry earrings

I'm wearing

Top - H&M
Skirt - Bettie Page Clothing via Very Cherry
Heeled sandals - Zara
Patent purse - Thrifted
Cherry earrings - From a closing sale

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin


EN: P.S. I joined the Zalando Blogger Awards! Would you like to vote for me? Would be great if you did! Plus, you can win a €500 shopping voucher when doing so!

NL: P.S. Ik doe mee met de Zalando Blogger Awards! Willen jullie op mij stemmen? Dat zou ik geweldig vinden! En je kan er ook nog een shopping voucher van €500 mee winnen!

Zalando's Blogger Awards 2014

28 comments

 1. Midi skirts & crop top LOVE!!!! Je ziet er prachtig uit babe :)

  X Lily

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel lieve Lily! Ik ben ook helemaal gek op de midi rok + crop top combi!

   Delete
 2. Heel erg leuke rok en de groene kleur staat jou ook heel mooi :-).

  ReplyDelete
 3. Die kleur groen laat je haar zo mooi knallen! Ik vind rood haar zo mooi, mijn vriend heeft het ook ^^.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  ReplyDelete
 4. Die rok is echt mooi! En die jas staat er zeker perfect bij! x

  ReplyDelete
 5. Mooie rok! Die midi`s staan jou altijd geweldig.. Denk dat ik er ook maar 1 ga aanschaffen!

  ReplyDelete
 6. prachtige foto's en outfit meid! liefs x

  ReplyDelete
 7. De lengte van je rok is zo mooi. Je kan dat echt goed hebben!
  Ik heb t nog nooit geprobeerd eigenlijk.. Toch maar een gokje wagen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! En ja, gewoon doen! Jij bent zo lang dat je dat sowieso kan hebben! :)

   Delete
 8. This skirt is amazing! Love this outfit so much. Very nice photos and you look great!

  http://margifashion.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. I watched the game between Spain and Netherlands too! Anyway what a pretty skirt, I like the fan detailing!!
  www.yvonnesloves.com

  ReplyDelete
 10. Wat een bijzondere rok, heel erg mooi!

  ReplyDelete
 11. Ik vind jou rok echt zo gaaf! Hij staat je ook echt prachtig. Geweldige look!

  x

  ReplyDelete
 12. Aah, die rok is echt supermooi! Wat staat dat model je toch ook prachtig. Ik vind die lengte bij mezelf maar niks, terwijl ik het jou juist zo mooi vindt passen. En je oorbelletjes zijn leuk, toch nog weer een rood detail. ;) Liefs

  ReplyDelete
 13. Mooie rok!

  En groen vind ik je altijd zo leuk staan met je rode haren!  www.style-chameleon.com

  ReplyDelete
 14. Superleuk rokje! Dit kleur staat je zo goed :)
  en die schoenen blijven het einde, zo classy

  ReplyDelete
 15. Wauw inderdaad echt een geweldige rok!
  Vooral die print is echt helemaal te gek! Staat je goed!

  ReplyDelete
 16. Dit is echt zo'n geweldige rok! Staat je ook echt heel goed.

  ReplyDelete
 17. Ik vind je style erg gaaf! Ben ook echt fan van de midirokken! Toevallig pas 6 midiokken besteld bij www.sheinside.com. misschien ook wel een site voor jou!♡

  ReplyDelete
 18. Oeh pretty! Mooie foto's ook!
  Ik kwam op je blog via het "rate my blog topic" op Girlscene, leuke blog heb je!
  Liefs, José.

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10