Monday, June 30, 2014

Outfit of the Month | June

Hi sweeties!

EN: Wow, months keep flying by and we're already half way 2014! The upcoming few weeks will be very busy for me, as we're working on building our own little palace out of the apartment that my boyfriend bought! We started working on the place this weekend and today my sister and her boyfriend will come over to help me paint. We're hoping to get the living room done this week, as we will be moving in upcoming sunday already! To be continued! For now, it's time to show you my looks of June and it's up to you to decide which is the best one! You can tell me that by voting for the poll or of course by leaving a comment!
NL: Wow, de maanden blijven maar voorbij vliegen; we zijn nu alweer op de helft van 2014! De komende weken worden erg druk voor mij, aangezien we bezig zijn een paleisje te bouwen van het appartement dat mijn vriend gekocht heeft! We zijn dit weekend begonnen en vandaag komen Simone en haar vriend mij helpen schilderen. We hopen de woonkamer eind deze week af te hebben, aangezien we aankomende zondag al gaan verhuizen! Wordt dus vervolgd! Voor nu is het tijd om jullie mijn outfits van juni te laten zien en mogen jullie zeggen welke jullie favoriet is. Dat kan je doen door te stemmen op de poll en natuurlijk door een reactie achter te laten!
Which is your favorite outfit?


  

And the winner of May is...

Dressing Up Flipflops on Fuerteventura!Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

EN: P.S. Today is the last day to vote for the Zalando Blogger Awards! I would loooove to get your vote! Plus, you can win a €500 shopping voucher when doing so!


NL: P.S. Vandaag is de laatste kans om op mij te stemmen voor de Zalando Blogger Awards! Ik zou het super vinden om je stem te krijgen! En je kan er ook nog een shopping voucher van €500 mee winnen!

Zalando's Blogger Awards 2014

11 comments

 1. Leuke outfits weer afgelopen maand! Ik vond het dit keer moeilijk kiezen, maar ben gegaan voor outfit 1. Hier vooral omdat de foto's gewoon echt prachtig waren!

  ReplyDelete
 2. Allemaal leuke outfits, maar nummer 7 is mijn favoriet :-).

  ReplyDelete
 3. 4 en 8 zijn mijn favorieten. Succes met klussen :)

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  ReplyDelete
 4. Wat een mooie outfits! Vind ze allemaal erg leuk!

  ReplyDelete
 5. Je hebt echt mooie outfits! Ik twijfelde heel erg tussen 2 & 7.

  x

  ReplyDelete
 6. 5 is mijn favoriet! Prachtig weer!

  x Angela
  www.bouncingbrunette.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. number five is my absolute favorite- i love the crop top + midi combo so so much!!

  xo marlen
  Messages on a Napkin

  ReplyDelete
 8. Supermooie outfits! Ik vind die twee met die groene rok prachtig. Je outfit van mei is trouwens ook supergaaf! :-D

  ♥ Saskia

  ReplyDelete
 9. Wow moeilijk om te kiezen hoor :) En wat super cool zo een poll!! Al gestemd op mijn favorite ;)

  X Lily

  ReplyDelete
 10. Je hebt echt een prachtige style <3 Love it!

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10