Tuesday, June 3, 2014

Outfit of the Month | May

Hi dears!

EN: May is gone, so it's time for the monthly outfit recap again! June is going to be a really busy and fun month! Upcoming weekend, me and the boyfriend (and my entire family, haha!) are going to Pinkpop festival to see the one and only Rolling Stones perform live! Wow, I can't wait! As the festival is really close to the city of Maastricht, we booked a hotel there and made it into a nice weekend trip! Any tips for nice things to do and eat there? The weekend after we're also going to a festival. It's called Surfana and it's organized by my boyfriend's brother. And last, but not least, we will probably be moving in June too! But more about that later. I would love to hear which is your favorite outfit of May! You can tell me by voting for the poll and of course by leaving a comment!
NL: Mei is verleden tijd, dus het is weer tijd voor de maandelijkse outfit recap! Juni gaat echt een leuke maand worden! Aankomend weekend ga ik met mijn vriend (en mijn hele familie, haha!) naar Pinkpop om de enige echte Rolling Stones te zien optreden! Ik kan echt niet wachten! Aangezien Pinkpop vrij dicht bij Maastricht is, hebben we daar een hotel geboekt en maken we er een leuk weekendje weg van! Nog tips voor leuke dingen om te doen en te eten? Het weekend daarna gaan we ook naar een festival; Surfana (bij Bloemendaal) dat georganiseerd is door de broer van mijn vriend. En last, but not least, gaan we hoogstwaarschijnlijk in juni ook nog verhuizen! Maar daarover later meer. Ik ben heel benieuwd wat jullie favoriete outfit is van mei! Je kan me dat laten weten via de poll en natuurlijk door te reageren!

Outfit lookbook may spring summer fashion blogger amsterdam netherlands dutch nederlands

Which is your favorite outfit?


  

And the winner of the month April is...

Outfit 2 | Kingsday!


With a smashing 64% of the votes!


Love,

Sonja


Follow on Bloglovin

EN: P.S. I joined the Zalando Blogger Awards! Would you like to vote for me? Would be great if you did! Plus, you can win a €500 shopping voucher when doing so!
NL: P.S. Ik doe mee met de Zalando Blogger Awards! Willen jullie op mij stemmen? Dat zou ik geweldig vinden! En je kan er ook nog een shopping voucher van €500 mee winnen!

Zalando's Blogger Awards 2014

20 comments

 1. Outfit 1, 4 en 5 vind ik het leukste! De andere zijn ook tof hoor!

  ReplyDelete
 2. Ik heb op outfit 1 gestemd! Die vind ik zo cool.

  x

  ReplyDelete
 3. I adore look 5, the kimono is everything. Have fun at the rolling stones concert.

  http://princessaudu.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Ik vind al jouw outfits heel erg leuk, maar 5 is mijn favoriet :-) Veel succes met de blogger awards! Ik heb op jou gestemd!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aah, superlief! Dankjewel voor het stemmen! :D xx

   Delete
 5. Nummer 1 is absoluut mijn favoriet!

  ReplyDelete
 6. Waauw prachtige outfits! Echt beeldschoon x

  ReplyDelete
 7. Wauw, wat een prachtige outfits had je aan, love it!

  ReplyDelete
 8. Love all the outfits. Great looks.

  Hazel
  www.theskimplelife.com
  http://instagram.com/theskimplelife

  ReplyDelete
 9. Mooi overzicht, hoor! Heerlijk die vakantie-outfitjes, krijg meteen zin om op vakantie te gaan!
  Ga je alleen de zaterdag naar Pinkpop? Ik ben er het hele weekend, maar misschien kom ik je zaterdag nog tegen! Heel veel plezier in ieder geval!

  x Linda

  http://lindakorner.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. 3 Is echt mijn absolute favoriet!
  Lekker zomers! :)

  ReplyDelete
 11. Beautiful selection dear!! I love the #5 the more!

  XOXO!

  ReplyDelete
 12. wow all These Outfits are amazing
  but nr 5 is my favorite, it's so unique and eyecatchy
  love it <3

  Hope you may visit my blog,too
  Your Amely Rose from:
  http://thebizarrebirdcage.blogspot.de/

  ReplyDelete
 13. Outfit twee is mijn favoriet! Erg leuk!

  x Angela
  www.bouncingbrunette.blogspot.com

  ReplyDelete
 14. Number 1 is definitely my favorite! You seriously have the prettiest hair...

  ReplyDelete
 15. Totaaaaal niet slijmerig bedoeld maar ik vind al je outfits altijd geweldig. Ik vind je stijl gewoon super mooi, lekker verfrissend tussen alle (in mijn ogen saaie) minimalistische fashionbloggers! Love it :)!

  Liefs Rosie

  ReplyDelete
 16. wauw, all je outfits zijn gorgeous! had ik jou stijl maar! echt mooi!!!

  www.cookiesandperfection.blogspot.com

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10