Friday, June 13, 2014

Outfit | A Sunny Day in Maastricht

Hi sweeties!

EN: As you might know, I went to the Pinkpop festival last saturday to see The Rolling Stones perform. This festival is really close to the city Maastricht, so that's why me and the boyfriend decided to make a little city trip out of it. We spend our entire sunday and a part of monday in this city. I visited Maastricht one time before, but this was a long time ago, so it was good to be back and explore it a little better. And wow, it's such a cute and lovely city! In some parts of the city we even felt like we went back to the middle ages ! We both loved it! But more about that in the upcoming Maastricht diary post!

On sunday I went for this chique black and white look. As you can see, I was wearing heels. And yep, I actually did walk around in them all day exploring the city. Let me explain: I tend to walk very intensely on the back of my feet, so after a day full standing and walking on flat shoes (like on the festival) my heels are very sore. Walking on heels changes the pressure from my heels to the front of my foot, so it gives my heels some rest. So, that's why I usually switch from heels to flats and from flats to heels when I'm on vacation. Haha, strange right?! So, what do you think of this look?

NL: Zoals jullie inmiddels vast weten, was ik afgelopen zaterdag op Pinkpop. Aangezien Pinkpop vrij dicht bij Maastricht gehouden wordt, besloten mijn vriend en ik om er een city tripje van te maken. We spendeerden onze hele zondag en een deel van maandag in de stad. Ik ben één keer eerder in Maastricht geweest, maar dat was alweer een hele tijd geleden, dus het was leuk om de stad nog eens beter te bekijken. En wouw, wat is het toch een mooi en charmant stadje! In sommige delen van de stad kregen we echt het gevoel terug te zijn de middeleeuwen! Maar meer daarover in de aankomende Maastricht diary!

Op zondag ging ik voor deze chique zwart/wit outfit. Zoals je kan zien droeg ik hakken. En ja, deze droeg ik echt de hele dag terwijl we de stad aan het bekijken waren. Even wat uitleg: ik heb de neiging om nogal zwaar op mijn hielen te lopen, dus na een dag veel staan en lopen op platte schoenen (zoals op Pinkpop dus) doen mijn hielen best wel zeer. Als ik hakken draag verplaatst het zwaartepunt van mijn hiel naar mijn voorvoet en krijgen mijn hielen dus weer wat rust. Dat is dus ook de reden dat ik op vakantie vaak afwissel tussen platte schoenen en hakken. Haha, raar he?! En wat vinden jullie van deze outfit?

Fashion blogger outfit black white floppy hat polka dots chique 50s retro
\Fashion blogger outfit black white floppy hat polka dots chique 50s retro

Fashion blogger outfit black white floppy hat polka dots chique 50s retro
Fashion blogger outfit black white floppy hat polka dots chique 50s retro
Fashion blogger outfit black white floppy hat polka dots chique 50s retro
Fashion blogger outfit black white floppy hat polka dots chique 50s retro
Fashion blogger outfit black white floppy hat polka dots chique 50s retro
Fashion blogger outfit black white floppy hat polka dots chique 50s retro
Fashion blogger outfit black white floppy hat polka dots chique 50s retro

I'm wearing

Polka dot dress - H&M
White belt - H&M
Floppy hat - SIX
Strappy sandals - Zara
Polka dot sunglasses - H&M
Cherry earrings - From a closing sale

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin


EN: P.S. I joined the Zalando Blogger Awards! Would you like to vote for me? Would be great if you did! Plus, you can win a €500 shopping voucher when doing so!
NL: P.S. Ik doe mee met de Zalando Blogger Awards! Willen jullie op mij stemmen? Dat zou ik geweldig vinden! En je kan er ook nog een shopping voucher van €500 mee winnen!

Zalando's Blogger Awards 2014

9 comments

 1. Hele mooie foto's! Maastricht is een heerlijke stad!

  ReplyDelete
 2. Oh ik herken het! Hakken lopen ineens zó goddelijk na een hele dag (of weekend) op platte schoenen staan! Je jurk is prachtig by the way.

  ReplyDelete
 3. Leuk, die terugkomende polka dots in je jurk en je bril! En ik ken het gevoel van de afwisseling van platte schoenen en iets hogere, maar knap dat je het op deze de hele dag volhoudt haha! Ze zijn wel prachtig!

  x Linda
  http://lindakorner.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Wat een mooie foto's! Ik vind je hakken echt prachtig. Wat heb je trouwens een mooi lichaam!

  x

  ReplyDelete
 5. Hee ik was maandag ook in maastricht!

  ReplyDelete
 6. That dress is gorgeous! I love the matching sunglasses too :). I hope you had a great time seeing the Stones!

  ReplyDelete
 7. Heerlijke foto's weer. Pracht meid!

  ReplyDelete
 8. Wat zag je er onwijs mooi uit! Past perfect bij je <3

  ReplyDelete
 9. Mooie foto's! Je hakken zijn prachtig :-)

  ♥ Saskia

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10