Thursday, June 12, 2014

Trend | High Waisted 50s Bikini's

Hello loves!

EN: I just simply could not not write a blog post about this trend, because it just has me written all over it! The 50s style high waisted bikini's are hot this summer and I can't wait to get my hands on at least one of these fab sets. High waisted bikini's are feminine, chique and 50s to the max! The past few years you could already get these sort of bikini's at so called repro vintage (online) shops, but they were always a bit out of my price range. Now that these bikini's are a trend, they are available at a lot more shops! In case you would like to get one of these beauties as well, I lined up my favorites in the collage below and I show you where you can get them. What do you think of these bikini's?
NL: Ik moest gewoon een blog post schrijven over deze trend, omdat hij simpelweg mijn naam schrééuwt! De jaren '50 stijl hoge taille bikini's zijn helemaal in deze zomer en ik kan niet wachten om een exemplaar aan te schaffen. Hoge taille bikini's zijn vrouwelijk, chique en helemaal jaren '50! De afgelopen jaren kon je dit soort bikini's al kopen in zogenoemde repro vintage (online) winkels, maar deze waren altijd een beetje buiten mijn budget. Nu deze bikini's een trend zijn, worden ze in veel meer winkels verkocht! Voor het geval dat jullie ook zo'n mooie bikini willen, heb ik een overzichtje gemaakt van mijn favorieten en waar je ze kan kopen. Wat vinden jullie van deze bikini's?

High waisted 50s retro vintage bikini's trend where to buy
EN: The fab beach picture shows just how amazing these bikini's are! The pairs in the picture and the Emerald green pair are available at Top Vintage. The one from Urban Outfitters is actually a one piece, but from the front it looks exactly like a high waisted bikini. I love it! The water melon one is from New Look and the pastel blue gingham one and palm tree one are from Asos. Asos sells a lot more high waisted bikini's by the way, but these two are my favorites! Which one is your favorite? And would you wear a high waisted bikini?
NL: De prachtige strandfoto laat zien hoe geweldig deze bikini's zijn! De bikini's in de foto en de smaragdgroene zijn te koop bij Top Vintage. Die van Urban Outfitters is eigenlijk een badpak, maar lijkt van voren net op een hoge taille bikini. Ik vind 'm prachtig! Die met watermeloen print is van New Look en die met pastelblauwe ruitjes en met palmbomen van Asos. Asos verkoopt trouwens heel veel hoge taille bikini's, maar deze twee zijn mijn favorieten! Welke is jullie favoriet? En zouden jullie een hoge taille bikini dragen?

Love,

Sonja


Follow on Bloglovin


EN: P.S. I joined the Zalando Blogger Awards! Would you like to vote for me? Would be great if you did! Plus, you can win a €500 shopping voucher when doing so!
NL: P.S. Ik doe mee met de Zalando Blogger Awards! Willen jullie op mij stemmen? Dat zou ik geweldig vinden! En je kan er ook nog een shopping voucher van €500 mee winnen!

Zalando's Blogger Awards 2014

18 comments

 1. Ik vind ze echt superleuk! Hoewel ik mijzelf denk ik nog niet in zo een bikini zie lopen, maar jou zeker wel!

  ReplyDelete
 2. Ik vind die ook zo leuk en classy staan! De gestreepte vind ik het mooist. :) Vind die modellen ook prettig omdat ik me dan minder druk maak over mijn buikje haha. Nadeel is dan wel dat je buik niet meekleurt. ;) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ja klopt! Ik las ook al ergens dat iemand dat een nadeel vond! Gaat voor mij gelukkig niet op, want ik wordt toch niet bruin, haha! ;)

   Delete
 3. Ik ben helemaal gek op dat high-waisted. Ik vond het bij broeken al zo leuk. En ook deze bikini's vind ik weer erg leuk. Liefs!

  ReplyDelete
 4. Ik vind het heel erg leuk, maar ik ben bang dat m'n vriend gillend wegrent als ik in zo'n bikini kom aanzetten :P Hij houdt absoluut niet van high waisted, laat staan voor bikini's.

  Jules x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, dan zou ik het niet doen nee! Gelukkig kan mijn vriend het wel waarderen! Anders zou ik toch een probleem hebben. Bijna alles wat ik heb ik high waisted, haha!

   Delete
 5. Die met meloentjes en palmbomen zijn echt zo gaaf! Ben alleen bang dat het me niet zal staan. Heb nu op de H&M wel een ontzettend leuke high waisted zwart wit gestreepte besteld! x

  ReplyDelete
 6. Ik hou van high waisted! Mijn nieuwe bikini is ook high waisted 7 mijn badpak is helemaal jaren 50 haha. Die lichtblauwe van Asos vind ik prachtig!

  x

  ReplyDelete
 7. I love this kind of swimsuits!!!

  Come from my blog sometime!!

  xoxo

  http://the-haute-strawberry.blogspot.gr/

  ReplyDelete
 8. Geef mij toch maar een gewone bikini, vind die hoge taille echt maar niks. Instant bommagevoel :-(

  ReplyDelete
 9. Die lichtblauwe is echt prachtig. En ik vind het ook echt bij je passen!

  ReplyDelete
 10. Enorm gave bikini´s, bij de primark hadden ze een leuke met pineapples erop maar die was helaas super slecht van kwaliteit :( Die van new look met water meloenen en de blauwe van asos zijn zó leuk!

  Liefs,
  Jamie

  ReplyDelete
 11. Ik zou het zelf niet snel dragen maar het past wel perfect bij jou!!

  ReplyDelete
 12. Ze zijn geweldig alleen passen ze helaas niet bij mijn figuur! Ik heb er een aantal uitgeprobeerd maar helaas :( ik vind ze ZO gaaf!

  Liefs, Rosie!

  ReplyDelete


Feel free to leave a comment! I read them all and I will answer your questions here or on your blog!

09 10